DEZVĂLUIRI – Ioan Gyuri Pascu a chemat o ambulanță cu două ore de moartea sa. Se simțea rău!

ioan gyuri pascu a muritIoan Gyuri Pascu a avut probleme mari cu sănătatea în noaptea în care a murit. Artistul a mai chemat odată ambulanța la ora trei, dar medicii au spus atunci că a avut ”atac de panică”. La ora cinci, Gyuri a murit de inimă.

Ioan Gyuri Pascu a simțit că o să moară. Artistul care o să fie îngropat vineri la Agnita, a chemat ambulanța cu două ore înainte de decesul său. Informațiile au fost făcute publice de Cătălin Tolontan pe tolo.ro și au fost confirmate de către Alis Grasu, director la Ambulanța București. ”Da, în jurul orei 3, la 10 minute după apel, o ambulanță de consult a ajuns în casa unde era Gyuri Pascu. Tensiunea era bună, 12 cu ceva, pulsul era bun, de 74. Soția tot spunea că domnul Pascu face atacuri de panică, astfel încît medicul i-a administrat o jumătate de fiolă de diazepam”, a povestit Alis Grasu pentru tolo.ro.
Conducerea Ambulanței susține că a pornit chiar luni, după deces, ceea ce numește”o cercetare internă”.
”Facem o anchetă să vedem dacă medicul de la ora 3 a făcut tot ce trebuia să facă. Dacă a respectat protocolul. Și vom lua măsuri. Înțelegeți-mă, dacă n-a respectat, ce pot face eu?”, a mai spus directorul Grasu. Citiți toate dezvăluirile pe tolo.ro.

Ultima oră

Comentariul meu