tâlhărie pe stradă la sibiu. l-au bătut crunt și i-au furat și telefonul mobil
Foto Arhivă

talhariTrei tineri din municipiul Sibiu, în vârstă de 17 și 28 de ani, sunt cercetați sub control judiciar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Cu privire la cei trei tineri există suspiciunea rezonabilă că în data de 23 septembrie, în jurul orei 16.00, prin folosirea de violență, ar fi deposedat un sibian de telefonul mobil pe care îl avea asupra sa.
În fapt, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii de la investigații criminale au stabilit că în data de 23 septembrie, victima a fost agresată fizic de trei persoane de sex masculin, pe care le cunoaște însă fără a putea preciza cu exactitate numele acestora. Cei trei suspecți i-au sustras victimei telefonul mobil.
La câteva ore de la producerea faptei, polițiștii sibieni au reușit identificarea celor trei persoane suspecte, care au fost reținute pentru 24 de ore iar în data de 24 septembrie au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă.
În dosar s-a dispus cercetarea celor trei bărbați sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și furt ori complicitate la furt, fapte prevăzute și pedepsite de art. 193 alin.1 din Codul Penal,  art. 228 alin. 1 din Codul Penal și respectiv art. 48 raportat la art. 228 alin. 1 din Codul Penal. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu