a murit sibianul ioan gyuri pascu

ioan gyuri pascu a muritActorul Ioan Gyuri Pascu a murit luni dimineață la vârsta de 55 de ani. Fostul membru al trupei Divertis a suferit un stop cardio respirator, conform unui anunț făcut de SMURD București.

Două echipaje SMURD au ajuns la locuința lui Gyuri Pascu din capitală, în jurul orei 5. După încercări de resuscitare de circa 45 de minute nu s-a mai putut face nimic.

„Spre ora 6 a fost constatat decesul”, a declarat Bogdan Oprița, coordonatorul SMURD, la Digi24. „Apelul de urgenţă a fost primit în jurul orei 5:00, pentru o persoană inconştientă, a detaliat Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD Bucureşti. „Echipajele SMURD s-au deplasat imediat la adresă și au constatat că pacientul era în stop cardio-respirator. Au fost demarate procedurile de resuscitare, conform protocolului. Din nefericire, ele nu au fost urmate de un rezultat favorabil, astfel că decesul a fost constatat în jurul orei 6:00”, a precizat Bogdan Oprița.

div class=”embed-responsive embed-responsive-16by9 entry-video”> Gyuri Pascu s-a născut la Agnita și împlinise 55 de ani la 31 august.Ioan Gyuri Pascu a fost aproape de moarte în 2010 când a suferit un accident vascular cerebral. În 2014, artistul spunea că se simte mult mai bine şi că şi-a schimbat stilul de viaţă şi obiceiurile.
”duc o viaţă normală. Pot spune că regret câteva lucruri pe care le-am făcut sau nu le-am făcut până acum, însă în general mi-am trăit viaţa frumos. Când vrea Dumnezeu, mă duc, toţi suntem la mâna lui. La toţi ne sună la un moment dat ceasul, asta este o certitudine. Depinde doar când se va întâmpla acest lucru”, spunea Ioan Gyuri Pascu. Artistul a divorţat în 2010 de soţia lui Daniela Marin, cu care a fost căsătorit timp de 17 ani.

Ultima oră

Comentariul meu