președinta consiliului județean a ieșit la curățenia generală. a adunat gunoaie cot la cot angajații cj sibiu

daniela-cimpeanO echipă a Consiliului Judeţean Sibiu a participat azi la Ziua Naţională a Curăţeniei din dorinţa de a da un bun exemplu locuitorilor judeţului şi de a combate păgubosul obicei de a arunca deşeurile la întâmplare.

Deşeurile ne urâţesc frumoasele zone naturale, ne poluează solul si adesea apele de băut. Ne afectează nu doar imaginea in lume, dar si sănătatea publică.
Preşedinta Consiliului Judeţean, Daniela Cîmpean, a mobilizat angajaţii Consiliului cu următorul mesaj: „Consiliul Judeţean Sibiu a dat tonul in această toamnă unui nou sistem de colectare selectivă a deşeurilor şi succesul acestuia va depinde în mare măsură de gradul de conştientizare al locuitorilor judeţului, de câtă atenţie vor acorda oamenii noilor reguli de a elimina în mod civilizat deşeurile. În această zi naţională dedicată conştientizării, haideţi să ne implicăm şi să arătăm că aruncarea deşeurilor în natură se întoarce împotriva noastră a tuturor”. echipa-cjEchipa Consiliului Judeţean Sibiu a strâns peste 75 de saci de deşeuri în zona Guşteriţa.

Ultima oră

Comentariul meu