de luni, trei zile de dezinsecție la sibiu
Foto Arhivă

dezinsectie
Societatea comerciala DD CHIM SRL aduce la cunostinta locuitorilor municipiului SIBIU demararea campaniei de DEZINSECTIE pe domeniul public al municipiului SIBIU in perioada 26-29 SEPTEMBRIE, anul curent.
Substanta folosita pentru lucrarile de DEZINSECTIE este DEADYNA. Informaţii suplimentare se pot obţine la numarul de telefon 0254715497.

[box type=”info”]Diadyna este un insecticid folosit in lupta contra insectelor zburatoare (gen tantari, tantari-tigru, muste, viespi, tauni, chironomide, purici, dermestide, simulide, molii etc) si contra insectelor taratoare (gen gandaci, că puşe, furnici, termite, triboli etc). Poate fi folosit in mod eficient in deparazitarea cladirilor, a spatiilor industriale, agricole, zootehnice, a mediilor urbane, a gradinilor, peluzelor, gazoanelor, mediilor suburbane, a locuintelor, scolilor, gradinitelor, salilor de sport, de teatru sau cinematograf, a garilor, statiilor si orice alta locatie urbana. De asemenea util in deparazitarea camping-urilor turistice, in hoteluri si restaurante, spitale, azile, depozite destinate inclusiv marfii de gen alimentar, in magazine si in fabrici destinate productiei de tigari sau stocarii tutunului, in general in orice locatie industriala, in zone de port si in mijloace de transport de orice gen.[/box]

Ultima oră

Comentariul meu