cel mai fain cuplu de bloggeri din sibiu s-a destrămat după 16 ani de relație. au făcut anunțul pe facebook

tudor-si-dianaTudor Popa și Diana Ribana au postat sâmbătă seară în același timp pe conturile lor de Facebook câte un mesaj  prin care anunță că au decis să pună capăt relației lor.  Cei doi sunt printre cei mai cunoscuți bloggeri din România. Căsătoria acestora a făcut înconjurul României, după ce Tudor a vândut spațiul de reclamă de pe cravata purtată la nunta oficiată de actualul președinte Klaus Iohannis.

Tudor St. Popa și Diana Ribana s-au căsătorit în vara anului 2009, iar nunta lor a devenit subiect de știri după ce tânărul blogger a decis să scoată la licitație cravata purtată la cununia civilă. Mai exact Tudor a vândut spațiul de reclamă pentru 16 firme care s-au arătat interesate să apară pe cravata sa. Cununia celor doi sibieni a fost oficiată la primărie de actualul președinte Klaus Iohannis. Diana și Tudor au devenit populari datorită activității de bloggeri, cei doi fiind la ora actuală foarte cunoscuți și apreciați de către publicul cititor.

Au anunțat pe Facebook că se despart
Sâmbătă seară, exact în același timp, cei doi au anunțat că se despart și au ales să facă acest anunț în mod public, fiecare pe contul său de Facebook. ”Nu as vrea sa facem mare tragedie din asta dar: Da, eu si Diana Ribana ne-am despartit. Nu ca ar fi treaba cuiva dar vreau sa evitam pe viitor sa mai fim pozati pe ascuns prin oras si sa ni se puna stampila de „neloiali”. Fiecare dintre noi are de ceva timp propria viata si e liber sa iasa la cafea ori in club cu oricine isi doreste. Nu ne-am inselat, nu ne-am certat ci pur si simplu am decis impreuna ca uneori 16 ani poate e prea mult. Am auzit de nenumarate ori ca noi formam „cel mai fain cuplu” si vrem asa sa si ramanem. Am decis sa evitam sa devenim in urmatorii 5-10 ani „familia normala” in care el si ea traiesc sub acelasi acoperis dar in dormitoare diferite si singurele momente petrecute impreuna sunt cele in care se cearta. Nu, noi ne-am iubit inca de pe vremea cand eram inca minori, am crescut impreuna si am devenit maturi fiindu-ne unul alaturi celuilalt. Si, asa cum am facut intreaga viata, ne-am respectat fiecare dorintele celuilalt si am incercat sa traim doar asa cum ne place, fara compromisuri deranjante. A venit momentul in care ne-am dat seama ca viziunile noastre asupra vietii sunt usor diferite si ca ne imaginam impreuna o viata libera si frumoasa… doar ca diferit. Asa ca am decis sa incercam sa o luam fiecare pe calea lui in drumul nostru spre implinire chiar daca, in cazul in cand va fi nevoie, ne-am promis ca vom fi alaturi de celalalt. Da, e o prostie, de ce sa ne despartim asa usor daca nu exista un motiv concret, intemeiat? Nu a fost o decizie deloc usoara. Discutam de momentul despartirii deja de mai bine de 2 ani, am incercat sa ne schimbam unul pentru celalalt, sa acceptam si sa facem lucruri pe care in mod normal probabil nu le-am fi facut, totul pentru ca „asa trebuie”, „asa se face”. Deci nu mai veniti cu „sfaturi de recucerire”. Nu este cazul. Cu toate astea, tot calea despartirii am considerat ca ne este cea mai buna. Am ales varianta dificila in care am ramas in continuare prieteni si trebuie sa trecem peste gelozii si ganduri dar vrem sa ne demonstram noua ca suntem aceiasi oameni „faini” care pot sa treaca peste o despartire cu calm, maturitate, seninatate si sperante de o viata poate chiar si mai fericita pe viitor. Va multumesc pentru prietenia voastra (daca ea exista sincer) si stati linistiti, cei ce ne sunteti prieteni amundurora nu trebuie sa alegeti cu care dintre noi mergeti mai departe”, a scris Tudor pe contul său de Facebook.
”Nu ne-am dorit sa facem public decizia noastra, dar suntem nevoiti sa ne asumam deciziile. Nu mi-am imaginat vreodata ca voi fi nevoita sa postez acest mesaj! Eu si Tudor ne-am despartit, nu e o mare tragedie…nu ne-am inselat, nu ne-am certat, nu si nu! Am iubit, crescut si ne-am protejat timp de 16 ani, am fost unul pentru celalalt! Viata nu e ca-n filme, si nici noi actori…Timp de doi ani am tras si am facut tot ce era posibil sa fim impreuna. Am realizat ca noi nu suntem facuti pentru reguli sau ptr ca asa zice lumea, de aceea am luat decizia cea mai inteleapta. Nu ne dorim sa dormim in acelasi pat ca doi straini, asa cum fac multi…Ne bucuram ca suntem sanatosi, ca putem sa ne vedem fericiti si ca ne putem baza unul pe celalalt! Viata e frumoasa doar daca ti-o faci! Va rugam sa ne respectati decizia! Va multumim. Ps: nu glumim! Sa fiti sanatosi si fericiti!”, a scris și Diana pe profilul public al contului personal de Facebook.nunta

Zeci de mesaje de încurajare
După ce Diana și Tudor au postat pe Facebook cele două anunțuri, prieteni, amici sau cititori ai blogurilor acestora, au postat zeci de comentarii prin care și-au arătat susținerea pentru cei doi sau i-au încurajat să treacă peste delicatul moment din viață. ” Curajul e de apreciat intotdeauna. Va asteapta drumuri mai bune in viitor”, a comentat Adriana. ”Aveti grija de voi…impreuna sau separat… nici mie nu mi vine sa cred…dar va admir profund…pentru curaj si asumare…pt dorinta de a fi bine fiecare…impreuna sau separat…asta e iubire autentica si respect!”, le-a transmis Călina. ”Respect pentru ceea ce pare a fi o decizie luata intr-o relatie matura. Personal request: Va rog sa scrieti si cand va regasiti (impreuna sau separat)”, a comentat și Radu Băjan.
Urmăriți mai jos imagini de la nunta celor doi. Blogul lui Tudor îl puteți vedea AICI, iar pe cel al Dianei îl puteți accesa AICI.

YouTube video

sursa foto: Facebook&adevărul.ro

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. Ok, pe cine intereseaza? Haideti sa fim sinceri. Tipul e un smecher care si-ar vinde si sufletul nu numai spatiul de pe cravata pt bani. In general cauta surse de bani pt care nu trebuie sa faca nimic. Cel mult sa dea din gura mult si prost, asta da, pt ca asta il face sa fie in centrul atentiei, alt lucru pt care si-ar vinde sufletul. Uitati-va bine la el, in curand o sa-l vedeti in politica, are profilul adecvat pt asta. Ea, draguta dar fandosita, fara talent dar cu tupeu. O fi invatat de la el. Dar cand ai amici in presa te fac vedeta din nimic, vorba romanului: faci din rahat bici si mai si plesneste.

  2. Blogerul fara blog, te-ai trezit tu ma pisa-n pat sa ti dai cu parerea.Daca o stiai macar pe „fandosita” aia , iti zic eu ca nu mancai asa mult rahat si-ti pastrai frustrarile pt tine. Eu cred ca voi v-ati distrus si ultimii neuroni ma retarzilor uitandu-va pe acasa tv. Inainte sa judecati incercati sa cunoasteti omul apoi sa va dati cu parerea. Dar deh, e mai usor sa scrii ca idiotu 3 cuvinte si sa astepti niste reactii ale altor destepti ca tine. Bafta!

  3. s-o fi saturat si el de fandosita aia cu impresiia de „designer”
    Pe de alta parte…da…mari blogeri cu o postare odata la 3 luni.