VIDEO - PNL Sibiu a prezentat candidații pentru Parlamentul României. Surprize pe lista finală

candidatii-pnl-sibiu-turcan-neagu-virgil-popa-vasiu-cazan-neag-sovaialaPNL Sibiu a prezentat vineri lista oficială cu cadidații pentru alegerile parlamentare din decembrie. Dacă pe lista pentru Camera Deputaților principala surpriză ar fi prezența lui Constantin Șovăială pe locul trei, la Senat cap de listă este Mircea Cazan, iar fostul viceprimar Virgil Popa ocupă poziția a II-a.

”Astăzi este o zi importantă. PNL a luat o decizie unitară, fermă și corectă cu privire la echipa PNL Sibiu pentru alegerile parlamentare. Aceste alegeri nu sunt despre candidați, nu sunt nici măcar despre PNL. Aceste alegeri sunt depre sibieni și președintele României care are nevoie de susținere în Parlament. În aceste alegeri miza o reprezintă echipa pe care se va putea bizui Președintele pentru a-și îndeplini proiectul pentru români. Votul pe care l-am dat, nu a fost pentru niște scaune ci pentru forță în decizia de a schimba lucrurile-n bine în următorii 4 ani”, a spus în discursul de prezentare a candidaților, președintele PNL, Raluca Turcan.

Turcan, locomotivă la Deputați
Raluca Turcan ocupă Locul I pe liste la Camera Deputaților. ”Voi candida acolo unde e bătălia mai mare și unde se pot pierde mai multe voturi. De fiecare dată am avut convingerea că drumul drept mă va face să țin fruntea sus, îmi asum responsabilități pentru binele comun și nu al meu personal. Am avut proiecte pentru sibieni și pentru reprezentanții lor în fruntea comunităților, adică pențru primari”, a spus aceasta.
Pe locul doi este Nicolae Neagu, iar cea de a 3-a poziție este ocupată surprinzător de fostul vicepreședinte la CJ Sibiu, Constantin Șovăială. ”Cunoaște Sibiul, s-a implicat in rezolvarea problemelor județului, este un om pe care primarii se bazează si care, ori de câte ori partidul are nevoie, răspunde prompt, fara echivoc”, a spus Turcan despre acesta.
Locul 4 la Camera Deputaților esre ocupat de medieșeanul Florin Neag, în timp ce Diana Pavelescu a fost propulsată abia pe poziția a 5-a. În fine Andreea Vasiu ocupă a 6-a poziție pe listă pentru Camera Deputaților.

Cazan vrea la Senat. Și Virgil Popa la fel
În privința listei pentru Senat, primul loc este ocupat de actualul deputat Mircea Cazan. ” Este un om cu experiența, care a facut posibil ca procesul fuziunii sa fie ușor, fara conflicte si cu unitate”, a explicat Raluca Turcan. Fostul viceprimar al Sibiului, Virgil Popa este candidatul poziționat pe locul secund. În fine actualul deputat Ioan Tămâian este pe locul 3 pe lista pentru Senat.

Obiectiv ambițios pentru PNL
Raluca Turcan a prezentat și obiectivul politic pentru PNL Sibiu, respectiv peste 40 la sută din obțiunile electoratului. Într-un interviu live acordat pentru Ora de Sibiu, președintele PNL Sibiu, a explicat în detaliu cum s-a ajuns la stabilirea listei candidaților PNL Sibiu. Urmăriți mai jos înregistrarea interviului live.

Vezi mai jos înregistrarea video a conferinței de presă cu anunțarea candidatilor PNL.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică