super weekend la sibiu. cibinfest, guitar meeting și concertul voltaj, cap de afiș pentru distracție

cibinfestSibiul este cu siguranță unul dintre cele mai invidiate orașe din țară în acest weekend. Chiar dacă la fiecare final de săptămână avem parte de evenimente frumoase, weekend-ul acesta este cu siguranță unul ce nu trebuie ratat.

Sibienii nu duc lipsă de distracție în acest weekend. Fie că vorbim de CibinFest în Piața Mare, fie că vorbim de Sibiu Guitar Meeting în Piața Mică, ori de serile de „foc” din Cotton Pub și Imperium sau de concertul celor de la Voltaj din Shopping City, posibilitățile de distracție și petrecere a timpului liber sunt extrem de variate.

Zece zile de bere și mâncare la CibinFest
CibinFEST 2016 va dura anul acesta 10 zile – din 23 septembrie până în 2 octombrie și se va desfășura în Piața Mare, unde va fi amplasat cortul gigant de 2400 mp, căsuțele cu expozanți și parcul de distracții.
Mai multe detalii AICI!

Party după party la Cotton
Când vine vorba de distracție în weekend în materie de cluburi și loc de dansat, alegerea cea mai bună este clar Ursus Cotton Pub. Aici are loc cel mai fain party de vinerea seara din oraș. Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionu sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane ”Man, i love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. cottonDistracția continuă aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub la telefon 0752.268.866.

Maria Cojocaru la Imperium Live
Vineri seară la Imperium se aude ca de obicei cea mai faină muzică live. Aici concertează Maria Cojocaru & Alex Petre la Acoustic Session. Se întâmplă de la ora 22.00. Tot la Imperium Live, sâmbătă seară concertează Alessia & Radu. Rezervările se fac la numărul de telefon 0369454690.

Sute de chitări răsună în Piața Mică
Se acordează chitările, se schimbă corzile, toată comunitatea chitariștilor din România se pregătește intens pentru Sibiu Guitar Meeting, concertul „vedetă” al proiectului Pune mâna pe chitară, organizat de Asociația Culturală Play.chitareMai multe detalii AICI!

Gastronomie franceză în oraș
Gastronomia franceza a intrat în patrimoniul cultural UNESCO în 16 noiembrie 2010. De atunci, peste tot în lume,  la sfârsitul lunii septembrie, se organizeaza animatii în jurul gastronomiei franceze. Pentru prima data la Sibiu, Asociatia de prietenie « Ille-et-Vilaine – Sibiu » va organiza Sarbatoarea Gastronomiei franceze în perioada 23 – 25 septembrie în tot orasul.
Mai multe detalii AICI!

Weekend cu oferte speciale, premii și concert Voltaj X-Tour la Shopping City Sibiu
În weekend-ul 23 – 25 septembrie, Shopping City Sibiu își așteaptă vizitatorii cu oferte speciale și premii, finalul de săptămână urmând să fie încheiat cu un concert Voltaj, parte a turneului X Tour de promovare a noului album al trupei consacrate. Fanii trupei Voltaj sunt invitați, începând cu ora 19:00, în parcarea Shopping City Sibiu.
Mai multe detalii AICI!

Copii chemați la super teatru la ”Gong”
Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă spectacolul „Da Yang und Die Prinzessin Da Yin”. Spectacolul, în limba română are loc sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 18:00 și duminică, 25 septembrie, de la ora 11:00.
Mai multe detalii AICI!

Dans contemporan de excepție
Spectacolul de dans contemporan „Simțuri”, realizat în parteneriat cu Muzeul de Etnografie Universală „Franz Binder” Sibiu, deschide stagiunea 2016 – 2017 a Teatrului de Balet Sibiu, are trei reprezentații în acest weekend.simturi. spectacol expozitie baletMai multe detalii AICI!

Madrigal la Gura Râului
Gura Râului şi-a făcut un renume din păstrarea tradiţiilor şi obiceiurilor româneşti, dar și din organizarea unor evenimente culturale deosebite. Duminică, 25 septembrie 2016, va avea loc un Concert Extraordinar al Corului Național de Cameră Madrigal – Marin Constantin, sub bagheta dirijorului Anna Ungureanu.
Mai multe detalii AICI!

Fotbal pe Municipal
FC Hermannstadt va juca sâmbătă, 24 septembrie, începând cu ora 17:00, pe Stadionul Municipal Sibiu, un nou meci oficial din Liga a III – a, Seria a V – a, etapa 4, în compania echipei ACS Comunal Recolta Dorolț.
Mai multe detalii AICI!

Ultima oră

Comentariul meu