video – adrian bibu la ”interviuri pe față” pentru o discuție despre pădurile sibiului. înregistrarea transmisiei live

adi-bibuSibiul este un oraș în care încă zonele verzi și pădurea nu sunt ”măcelărite” pentru a face loc unor proiecte imobiliare sau alte imobile de altă natură. Viitorul pare însă să nu sune așa de bine nici în oraș și nici în județ. La ”interviuri pe față” stăm de vorbă cu un tânăr care se ”încăpățânează” să lupte împotriva defrișărilor uneori chiar și abuzive. Vom fi live cu sibianul Adi Bibu din Pădurea Dumbrava, de la 11:15.

Așa cum am promis la ”Interviuri pe Față” vom aduce și oameni care luptă concret pentru cauze mai mult decât nobile pentru oraș sau județ. Astăzi, la cea de a IV-a ediție a proiectului notru, stăm de vorbă cu Adi Bibu, unul dintre tinerii ce își consumă energia și luptă cu putere pentru un Sibiu verde, iar când spunem verde ne referim la un Sibiu în care să nu ne trezim că ”plămânii” orașului, așa cum este de exemplu Pădurea Dumbrava, dispar în detrimentul unor anambluri rezidențiale sau altor proiecte de acest tip.
Vom discuta și despre ceea ce puțini oameni vorbesc în mod deschis, respectiv despre MAFIA LEMNULUI și despre pericolul în care se află pădurile virgine ale munților și dealurilor județului nostru. Urmăriți mai jos o discuție mai mult decât interesantă cu Adi Bibu.

De ce am ales să facem ”Interviuri pe față”
Ora de Sibiu merge acasă, la birou, în școli, licee, săli de sport, instituții publice sau chiar și direct în stradă ca să îți arate cine sunt oamenii ce merită cu adevărat să fie promovați în oraș. Site-ul nostru lansează miercuri un nou tip de emisiuni on-line la Sibiu. Nu ne vom ”ancora” într-un studio și nu vom face interviuri care să fie prelucrate și apoi difuzate înregistrat. Vrem să vă oferim ”INTERVIURI PE FAȚĂ”. Vom sta de vorbă cu oameni ai momentului din Sibiu, cu tineri întreprizători aflați la început de drum, cu sportivii care ne reprezintă cu cinste în competițiile naționale și internaționale sau cu orice persoană care merită promovată și cunoscută de tine. Vom fi și acolo unde există probleme în comunitate și vom discuta și cu cei ce vor să facă publică o problemă de interes local. Vom merge și în birourile politicienilor și ale celor care țin în mână frâiele orașului sau ale județului și îi vom chestiona pe marginea problemelor stridente ale comunității.

Totul este LIVE. Și tu poți pune întrebări
Vom face totul LIVE, cu întrebări comode și incomode, fără cenzură sau alte interese. Vom merge chiar și acolo unde nici nu te aștepți, dar suntem deschiși și la propuneri venite din partea voastră. Ne propunem ca și voi să fiți implicați la ”interviuri pe față” și de aceea îți oferim posibilitatea de a adresa întrebări sau de a semnala ceea ce te interesează chiar în timpul difuzării în direct a interviurilor.

Ultima oră

Comentariul meu