hoți prinși în acțiune la sibiu. se întorceau de la furat din cartierul țiglari

arestat hotÎn data de 22 septembrie, în jurul orei 04,00, în municipiul Sibiu, poliţiştii rutieri au oprit pentru verificări în trafic un bărbat care conducea un moped, însoţit de un pasager,  pe strada Ştefan cel Mare.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul, 22 de ani, domiciliat în satul Vecerd, nu deţine permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule.
Verificările extinse au condus la constatarea că sibianul împreună cu pasagerul, 41 de ani, domiciliat în comuna Vurpăr, au sustras mopedul din cartierul Ţiglari chiar înainte de a se întâlni cu poliţiştii rutieri.
Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat (ambii), respectiv conducere fără permis (conducătorul mopedului).
Cercetările continuă de către poliţiştii Biroului Rutier Sibiu în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu