csu sibiu joacă vineri cu steaua bucurești. meciul este televizat

csu sibiuCSU Sibiu joacă astăzi cu Steaua, iar baschetbaliștii sibieni speră să facă un meci bun. Partida începe la 19.30 și este televizată pe canalul DigiSport 2.

După debutul victorios cu Craiova, din runda inaugurală, universitarii fac deplasarea la București, acolo unde dau piept cu unai din favoritele pe hârtie pentru câștigarea titlului, echipa Steaua.
”Întâlnim o echipă candidată la lupta pentru câștigarea campionatului. Sper să ne ridicăm la înălțimea adversarului și a așteptărilor fanilor noștri. Ne dorim să facem un meci bun  în seara aceasta și sunt convins că băieții noștri vor juca cu maximă de motivație și seriozitate”, a spus înainte de plecarea spre București, antrenorul Dan Fleșeriu.La rândul său, Boris Lalovic crede că meciul nu va fi deloc ușor. ”Abia a început campionatul iar faptul că am început cu o victorie, cu siguranță ne asigură mai multăîncredere în noi în meciul următor, cel cu Steaua. Va fi însă un meci greu, în care Steaua are avantajul terenului propriu. Pentru noi, cheia va fi o apărare bună, controlul asupra recuperărilor și evident, să reușim aruncările deschise.
Următorul meci pe care BC CSU Sibiu îl va juca va avea loc miercuri, 28 septembrie 2016, de la orele 18:00, cu Dinamo București, partidă care se înscrie în Cupa României și va fi transmisă LIVE pe DigiSport.

Ultima oră

Comentariul meu