un hoț deplorabil: trei încercări nereușite de a fura o mașină, în aceeași noapte
FOTO arhivă

furt autoUn tânăr de 16 ani din Sibiu și-a dorit cu disperare să fure o mașină, marți noaptea, însă toate cele trei încercări ale sale au fost de-a dreptul jalnice.

 

La prima încercare, aspirantul la poziția de hoț a zburat de pe carosabil, demonstrând faptul că nici la șofat nu este prea priceput. Tânărul furase microbuzul din localitatea Şoroştin, cu care a reușit să meargă numai până în afara localităţii Ţapu, unde a ieşit în decor. De aici, tânărul s-a întors în Ţapu, de unde a sustras un autoturism cu care s-a deplasat pe DN 14 până în localitatea Şeica Mare unde, rămas fără combustibil, a abandonat şi acest autovehicul. Aici a încercat să sustragă un alt microbuz cu care însă a reuşit să parcurgă doar câţiva metri pentru că i s-a oprit motorul. În încercarea de a reporni maşina, a fost auzit de către vecinul proprietarului care a sesizat de urgenţă poliţia.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş cu propunere de arestare preventivă,  cercetările continuând sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, respectiv conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu