sibian urmărit internațional pentru jaf în italia. a fost arestat luni
Foto Arhivă

catuseUn bărbat cde 28 de ani din Sibiu, care era căutat de autoritățile judiciare italiene pentru complicitate la jaf a fost depistat de polițiștii din Sighișoara. Acesta a fost reținut și predat cătreIPJ Sibiu și cel mai probabil va fi dus în Italia.

La data de 19 septembrie, polițiștii de la Poliția Municipiului Sighișoara au depistat un bărbat, de 28 de ani, din județul Sibiu, care era urmărit internațional, anunță IPJ Mureș. Pe numele acestuia, autoritățile din Italia au emis un mandat european de arestare pentru complicitate la jaf, faptă săvârșită în cursul anului 2014, când, împreună cu alți doi români au furat un telefon mobil de la un cetățean italian.
Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au făcut schimb de date cu polițiștii de investigații criminale de la Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu.
Informații suplimentare necesare pentru prinderea tânărului în cauză au fost obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională — Inspectoratul General al Poliției Române.
Acesta a fost a fost predat polițiștilor de la I.P.J. Sibiu care l-au prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, pe numele său fiind emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore.
Cel în cauză urmează a fi prezentat magistraților Curții de Apel Alba-Iulia, pentru demararea procedurilor în vederea predării către autoritățile judiciare italiene. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu