​premierul cioloş le ureaza timişorenilor să depăşească sibiul ca şi capitală culturală europeană

​premierul cioloş le ureaza timişorenilor să depăşească sibiul ca şi capitală culturală europeană

Primul ministru al României a felicitat Timişoara pentru desemnarea orasului ca şi Capitală Culturală Europeană în 2021 si le-a urat bănățenilor să depăşască standardul ridicat de Sibiu în 2007.
Premierul Dacian Cioloș i-a felicitat, sâmbătă, pe locuitorii orașului Timișoara după ce acest oraș a fost desemnat să devină Capitală Culturală Europeană în 2021, precizând că l-a asigurat pe primarul Nicolae Robu de tot sprijinul Guvernului, „inclusiv financiar”, anunță agerpres.ro. „Cetățenii Timișoarei au arătat de-a lungul timpului un spirit fantastic al libertății, o organizare antreprenorială de invidiat și o atitudine exemplară multiculturală și interconfesională. Sunt sigur că și de data aceasta timișorenii se vor strânge în jurul acestui proiect comun și vor aduna toată energia și creativitatea pentru a atinge și depăși standardul ridicat de Sibiu în 2007 în materie de proiecte culturale europene”, a scris Cioloș pe Facebook.
El i-a felicitat, de asemenea, și pe cetățenii din București, Cluj-Napoca și Baia Mare pentru proiectele de candidatură care au ajuns în finală.
Timișoara este orașul românesc ales pentru a deveni Capitală Europeană a Culturii în 2021. Orașul a fost ales de Juriul internațional de experți delegat de UE, condus de Steve Green.

Ultima oră

Comentariul meu