weekend ”puternic” la sibiu. evenimente sportive de marcă și multă distracție

strong4Sibiul are parte de un weekend în care competițiile sportive sunt la putere. În Piața Mare avem Strongman Champions League, la Sala Transilvania vin cei mai tari dansatori, iar la Pamira începe Sibiu Open Tenis. Pulsul distracției de noapte se ”testează” la Cotton Pub și în Imperium Live. Pe Valea Hârtibaciului mocănița șuieră și ea în acest final de săptămână.

Multe evenimente în acest weekend în oraș. Cele mai interesante sunt cele din zona sportivă. Nici viața de noapte nu e de neglijat și se anunță petreceri ”una și una” în cele mai faine locații din Sibiu.

Dansăm până în zori la Ursus Cotton Pub
Când vine vorba de distracție în weekend în materie de cluburi și loc de dansat, alegerea cea mai bună este clar Ursus Cotton Pub. Aici are loc cel mai fain party de vinerea seara din oraș. Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionu sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane ”Man, i love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. cottonDistracția contiună aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub la telefon 0752.268.866.

Concertele live se țin doar la Imperium Live
Sibianul care a uimit cu vocea și trompeta sa la Vocea României, susține un concert LIVE în singurul PUB din Sibiu unde au loc astfel de evenimente în fiecare săptămână. Vlad Simon & The Cats susțin un concert de excepție vineri, 16 Septembrie, de la ora 22.00, la Imperium Live pe Bălcescu. vladTot acolo sâmbătă seară de la aceeiași oră, mai puteți să ”serviți” încă o ”porție” de muzică live cu Acoustic Band. Rezervările se fac la numărul de telefon 0369454690.

Cei mai puternici oameni din lume vin în Piața Mare
Stojan Todorchev, Lauri Nami, Martin Wildauer și alți nouă cei mai puternici oameni ai planetei vin să își măsoare forțele în România, la Sibiu, la cea mai spectaculoasă competiție de tip „strongman” din lume.
Mai multe detalii AICI.

Plimbări cu mocănița pe Valea Hârtibaciului
Sibienii care sunt dornici de o plimbare cu mocănița pe Valea Hârtibaciului primesc o veste extrem de bună de la Asociația ”Prietenii Mocăniței”. mocanitaAceasta devine din nou funcțională în weekend.
Mai multe detalii AICI.

Campioni mondiali și sportivi de top la Transylvanian Grand Prix de la Sala Transilvania
Cel mai important eveniment de dans sportiv al anului în România debutează în 16 septembrie, la Sala Transilvania din Sibiu. dans sportiv sibiuTransylvanian Grand Prix este un eveniment conceput de clubul Fantasy Dance Sibiu și Academia de Dans din Brașov și se află la cea de-a patra ediție.
Mai multe detalii AICI.

Duathlon Challenge în Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA
Sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 10.00 se va da startul competiţiei Duathlon Challenge în Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA din Sibiu. Până în acest moment, aproximativ 170 de participanţi s-au înscris în cursă şi sunt pregătiţi să accepte provocarea de a pedala şi alerga în cadrul unei competiţii inedite.
Mai multe detalii AICI.

Tenis de calitate la Sibiu Open
Sibiu Open devine în 2016 cel mai important turneu de tenis masculin și singurul turneu ATP Challenger din România. tenis pamiraTurneul are loc în perioada 17-25 septembrie.
Mai multe detalii AICI.

Ultima oră

Comentariul meu