urmează zece zile de distracție cu bere, mici și muzică bună în centrul sibiului. la cibinfest 2016

cibinfestCibinFEST 2016 va dura anul acesta 10 zile – din 23 septembrie până în 2 octombrie și se va desfășura în Piața Mare, unde va fi amplasat cortul gigant de 2400 mp, căsuțele cu expozanți și parcul de distracții.

Rețeta evenimentului rămâne neschimbată, dar se extinde pe două weekend-uri – cel bavarez, cu formatia celebra Spatzen 2000 în prim-plan și cel românesc, animat de celebrul Sergiu Cipariu & Friends.
“În anii trecuți, evenimentul a durat doar 4 zile și cortul a fost seară de seară neîncăpător, astfel că prelungirea duratei a fost o decizie naturală. Cu această ocazie, am decis să concentrăm al doilea weekend pe muzică din Sibiu, și anume muzică românească, pentru a le oferi și celor care își doresc asta ceva pe placul lor. La fel cum în urmă cu 5 ani am început CibinFEST fără să știm la ce să ne așteptăm, la fel de curioși suntem și de cum va fi primită ediția din acest an de către public. Noi credem că este o rețetă bună și că publicul se va distra zi de zi în Piața Mare” – Andrei Drăgan Răduleț, manager eveniment.

Gastronomie de excepție
Gastronomia este un element de bază la CibinFEST și îi acordăm o atenție deosebită an de an și îndrăgita echipă Szigeti Grill revine anul acesta. Cei cărora le era dor de ciolanele imense la grătar, de cârnații delicioși și de murăturile parcă scoase din vitrină, vor fi din nou fericiți să guste din aceste bunătăți.

Concerte zi de zi
Atmosfera CibinFEST este completă cu muzică potrivită, astfel că în fiecare seară, de la ora 19, vor fi concerte susținte de către Spatzen 2000, Hermannstadt ’07 și Sergiu Cipariu & Friends, după următorul program:
23 – 25 septembrie – Ora 19:00 Formația Spatzen 2000
26 – 29 septembrie – Ora 19:00 Formația Hermannstadt ‘07
30 septembrie, 1 octombrie  – Ora 19:00 Sergiu Cipariu & Friends
2 octombrie – Ora 19:00 Formația Hermannstadt ‘07
Accesul este gratuit.

Ultima oră

Comentariul meu