gest de ”jos pălăria” al unui tânăr din sibiu. a înseninat ziua unei femei din oraș

telefonUn tânăr din Sibiu a trăit o experiență ce l-a marcat atât pe el cât și pe o femeie cu handicap din oraș. Totul s-a întâmplat într-un shop de reparații și vânzări de telefoane mobile, sub ochii clienților și a vânzătoarelor de aici. Iar astfel de gesturi merită povestite tuturor.

Cu siguranță că cel puțin odată în viață o persoană, fie că vorbim de un copil, adult sau bătrân, v-a impresionat așa de tare încât ați fost dispus să faceți orice ca să aduceți un zâmbet pe fața ei. O astfel de întâmplare a avut loc în Sibiu, vineri după amiază. Un tânăr de 38 de ani a ales să facă o vizită în unul din multele centre de reparații și vânzări de telefoane mobile din oraș. Telefonul pe care îl folosea tocmai i se stricase, așa că a decis să îl ducă la reparat. A așteptat politicos să ajungă în dreptul uneia din vânzătoare, dar între timp în locație a intrat o doamnă de aproximativ 45 de ani, cu un handicap sever de mers. Tânărul i-a dat prioritate acesteia și a lăsat-o în fața lui ca să nu aștepte prea mult. ”Nu vă supărați! Cât costă cel mai ieftin telefon de vânzare?”, a întrebat femeia. ”100 de lei” i-a răspuns vânzătoarea. Femeia a plecat ușor, iar după ce a oftat, a mulțumit și a ieșit din magazin.

Dorin nu a stat pe gânduri, a ieșit imediat după femeie și a chemat-o înapoi oferindu-se să îi cumpere el telefonul. ”M-a cutremurat tristețea ei. La început nu a fost de acord să îl cumpăr eu, dar am insistat și până la urmă a acceptat. Mi-a mulțumit cu ochii în lacrimi. I-am spus să îl folosească cu plăcere și să aibă parte de multă sănătate…”, ne-a povestit Dorin, care este de meserie designer – decorator în reclame publicitare.Tânărul spune că a făcut acest gest din omenie. ”Unii oameni chiar merită să îi ajutăm..”, ne-a mai povestit cel care a dorit să rămână anonim și să nu publicăm nici o fotografie cu el. A fost de acord să facem o fotografie cu telefonul pe care l-a cumpărat pentru femeia căreia i-a înseninat ziua. Jos Pălăria pentru astfel de oameni.

Ultima oră

Comentariul meu