piaţa ţărănească de la sala transilvania închisă în acest weekend. va fi mutată

piata taraneasca aniversare 3 ani sibiu (10)Sibienii care obișnuiau să meargă weekend de weekend în Piața Țărănească din fața Sălii Transilvania pentru a își face cumpărăturile, sunt informați că în data de 17 septembrie, aceasta nu se mai ține. Activitatea se reia din 24 septembrie, cel mai probabil în parcarea din spatele sălii.

În perioada 16-18 sept. la Sala Transilvania se desfăşoară Concursul de Dans Sportiv Transylvanian Grand Prix, la care participă peste 2000 de sportivi din toate colţurile lumii. Pentru a evita îngreunarea accesului la acest eveniment de talie mondială, în data de 17 septembrie nu se va organiza Piaţa Ţărănească de la Sala Transilvania. ”Cerem scuze producătorilor şi cumpărătorilor pentru acest inconvenient şi îi anunţăm că activitatea pieţei se reia din data 24 septembrie 2016”, se arată într-un comunicat al Consiliului Județean Sibiu.

Piață mutată în parcarea din spatele sălii
Odată cu revenirea comercianților în zonă, Piața Țărănească își va desfășura activitatea în spatele și nu în fața Sălii Transilvania, așa cum a fost până în prezent. daniela cimpean sibiu”Se amenajează zona respectivă pentru a se putea desfășura activitatea de piață țărănească în parcarea din spatele sălii. Acolo vor fi asigurate condițiile pentru buna desfășurare a activității. Sperăm să reușim ca toate utilitățile necesare să fie funcționale până în 24 septembrie”, a explicat președintele Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, pentru oradesibiu.ro. Altfel selecția comercianților din Piața Țărănească se va desfășura etapizat. ”Noile contracte cu cei selectați vor intra în vigoare de la începutul anului viitor”, a mai precizat Daniela Cîmpean.

Ultima oră

Comentariul meu