video imagini sfidătoare - liber la fumat în clubul liquid. clienții au sunat la poliție

afis-liquid-micImagini care sfidează legile în vigoare au fost surprinse în noaptea de sâmbătă spre duminică în fostul club Fratelli din Sibiu. La un party intitulat ”Șefu face cinste”, clienții care au viciul fumatului s-au putut bucura de ”favorul” de a fuma în Liquid și asta chiar dacă legea 15/2016 interzice total acest lucru. Pe imaginile video postate pe contul oficial de Facebook de la Liquid și de clienți din club se vede cum în locație se fumează.

Exemplu negativ și totodată de sfidare a legilor în vigoare la clubul Liquid de pe strada Someșului. La o petrecere intitulată ”Șefu face cinste”, care a avut loc în noaptea de 10 spre 11 septembrie, în club se simțea miros de fum de țigară. Asta pentru că cei de aici au permis celor care au viciul fumatului să își facă de cap și să fumeze în club, în condițiile în care legea adoptată în prima jumătate a acestui an, interzice total fumatul în locații închise.
Clienții au fumat cu acordul tacit al celor care administrează și dețin clubul, lucru care se poate observa cu ușurință și din imaginile video postate atât pe contul oficial de Facebook al celor de la Liquid cât și din imagini transmise în direct chiar de către clienți care au fost în club în noptea respectivă. Se vede clar cum sunt clienți care fumează fără nici o problemă, unii fiind la mai puțin de 2-3 metri de patronul clubului și totodată sărbătoritul, ba chiar la masa la care acesta s-a distrat cu ocazia zilei sale de naștere.
fumat-2
Poliția chemată la fața locului. Se fac cercetări
În aceeiași noapte cel mai probabil clienți din club nemulțumiți de faptul că aici se fumează, au sunat și au alertat poliția în privința acestui aspect, lucru confirmat de altfel și de către IPJ Sibiu. ”La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție din sistemul de ordine și siguranță publică. Cercetările legat de această sesizare vor continua”, a declarat Luciana Lazăr, pentru Ora de Sibiu. Patronatul clubului nu a oferit deocamdată nici o explicație vizavi de cele întâmplate la Liquid, patronul clubului, Liviu Andrei, răspunzând scurt la telefon. ”Vă sun eu mai târziu”, a transmis acesta și a închis telefonul.liquid-captura
P.S. În cazul în care postările video vor fi șterse de pe conturile de Facebook, Ora de Sibiu va publica înregistrările acestora și dovezile clare că acestea au existat în mediul on-line.
Sursa video&capturi foto: Facebook oficial Liquid & Horațiu Ciopariu – Facebook
Imagini live postate pe contul unui tânăr aflat sâmbătă seară la Liquid The Club

Imagini live postate pe contul oficial de Facebook – Liquid The Club

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Bai nebuniilor mergeti la suporter ca acolo se fumeaza de 4 luni, cica e terasa, …pe dracu geamuri termopan deschise si acoperis….daca e incendiu sa sara masa lu balcu de la isu pe geam sa moara….ca in sibiu unde vrea balcu sa se fumeze se fumeaza…el si cu zmeureanu….sa i ia dracu