video foto interviu cu organizatorul media music awards. ce zice tibi marian despre o mutare a evenimentului din sibiu

scena-mma-2016De cinci ani Sibiul este capitala muzicii românești în fiecare toamnă. Cel mai tare eveniment autohton are loc în Piața Mare, iar anul acesta Media Music Awards va fi fabulos. Puțină lume știe că MMA este gândit și pus în practică de un tânăr sibian sută la sută. Ora de Sibiu a stat de vorbă cu Tibi Marian la ”Interviuri pe față”, iar acesta a dat asigurări că MMA rămâne în continuare în Piața Mare.

Ora de Sibiu a avut invitat miercuri după amiază unul din cei mai importanți organizatori de evenimente culturale din oraș. La cea de a III-a ediție a proiectului ”Interviuri pe față”, am stat de vorbă cu Tibi Marian, omul care organizează cu succes de cinci ani Media Music Awards în centrul istoric al Sibiului. Iar pentru asta ne-am deplasat în Piața Mare, acolo unde joi seară are loc a cincea ediție a evenimentului cel mai important din muzica românească. Tibi Marian ne-a oferit ultimele detalii despre evenimentul la care participă în organizare sau concertează un număr impresionant de oameni. ”În total sunt peste 2.500 de oameni implicați în acest proiect”, a spus Tibi Marian în direct pe oradesibiu.ro.tibi-marian-foto

MMA nu se mută din Sibiu
După ce ne-a dezvăluit în ce constă show-ul ce va fi transmis în premieră pe TVR1 și TVRHD și ne-a oferit detalii ”de culise” despre artiștii participanți și programul zilei de joi, Tibi Marian a vorbit și despre viitorul proiectului Media Music Awards. „Am avut cereri și oferte ca să mutăm evenimentul în alte orașe mai mari și poate că și costurile ar fi fost mai mici. Le-am refuzat însă pe toate. Am  gândit acest proiect pentru Sibiu. Sunt mândru că sunt sibian și că măcar odată pe an de aici de acasă de la Sibiu se dă ora exactă în muzica românească. MMA o să rămână aici”, a mai mărturist Tibi Marian. scena-mma-2În altă ordine de idei scena din Piața Mare este gata, așa că joi seară de pe la 18.00 sunteți așteptați cu mic cu mare la cea dea a 5-a ediție a Media Music Awards.
Urmăriți mai jos tot interviul acordat în direct de Tibi Marian pentru Ora de Sibiu.
Prima parte

A II-a parte

Ultima oră

Comentariul meu