premieră la csu sibiu. fanii pot să cumpere bilete și online

fani csu sibiuBiletele pentru partidele de pe teren propriu ale CSU Sibiu se pot cumpăra și online. Momentan, pentru că serviciul este testat pentru a-i verifica eficiența, s-au pus la dispoziția suporterilor un număr limitat de bilete, în sectoarele A, B și D.

Pentru primul meci oficial din acest sezon, cel din 19 septembrie 2016, dintre BC CSU Sibiu și SCM U Craiova, din prima etapă a Ligii Naționale de Baschet Masculin, au fost puse la dispoziția suporterilor, un număr de 200 de bilete care pot fi achizionate online. Acestea pot deja cumpărate prin intermediul site-ului www.csusibiu.ro la sectiunea ”bilete”, de pe pagina oficială de Facebook a clubului, dar și direct de pe www.kompostor.ro.
”Ne-am dorit foarte mult să putem oferi suporterilor noștri această facilitate astfel că achiziția de bilete pentru primul meci oficial al echipei noastre, cel de luni 19 septembrie 2016, este deja disponibilă. În afară de online, suporterii, ca și în sezoanele anterioare, pot achiziționa bilete la meciurile echipei noastre și de la sediul Clubului. În ziua meciului biletele se pot cumpăra direct de la intrarea principală a Sălii Transilvania ”, a declarat Horațiu Floca, director CSU Sibiu.

Cum cumpărăm biletul
Procedura este una extrem de simplă. Suporterul trebuie să intre pe una dintre variantele online puse la dispoziție (www.csusibiu.ro/bilete, pagina oficială de facebook sau www.kompostor.ro), să selecteze sectorul unde dorește să își cumpere bilet, apoi să selecteze numărul de bilete și să introducă informațiile de plată. Imediat ce plata va fi înregistrată, cumpărătorul primește prin e-mail un Cod QR pe care îl va prezenta pentru a fi scanat, la intrarea în Sala Transilvania, în ziua meciului. Acesta poate fi prezentat fie după ce a fost imprimat pe hârtie, fie direct de pe un smartphone.
Costul unui bilet achiziționat pe internet este de 10 lei, la care se adaugă comisionul de 69 de bani, care reprezintă taxa de utilizare a serviciului online.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu