exclusiv update foto - acesta este tânărul găsit mort în apropiere de podul gării din sibiu. ce s-a întâmplat cu el

imlUn tânăr în vârstă de 32 de ani a fost găsit fără suflare în zona Gării din Sibiu. Se pare că acesta a fost lovit mortal de o locomotivă de manevră. Bărbatul a fost găsit decedat de un trecător la aproximativ o oră după momentul în care a avut loc nefericitul eveniment.

Andrei Bucur, în vârstă de 32 de ani, a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică în apropiere de gara din Sibiu. Acesta a fost lovit de o locomotivă care făcea manevre în depoul CFR, dar corpul neînsuflețit a fost descoperit de un trecător mult mai târziu. ”Este vorba de un tânăr de 32 de ani. Singurul tren care a trecut prin zona unde a fost găsit corpul neînsuflețit a fost unul de manevră. Mai exact o locomotivă de manevră. Un cetățean a sunat la 112 în jurul orei 2.00, iar locomotiva de manevră a trecut pe acolo în jurul orei 1.00”, a declarat pentru Ora de Sibiu, Lucian Ilie de la Poliția TF Sibiu.
Se pare că cel care manevra locomotiva respectivă nu l-a observat pe tânăr și l-a lovit în plin, zona unde a avut loc incidentul fiind una mai puțin luminată pe timp de noapte. Tânărul se îndrepta spre zona Ștefan cel Mare și plecase de la un chef din zona Lazaret. Poliția face acum verificări în continuare în privința stabilirii împrejurărilor în care a avut loc acest nefericit eveniment. Cel mai probabil acesta a decedat pe loc, impactul fiind destul de violent. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu