hardy csu sibiuBaschetbaliștii sibieni s-au întorc cu bronzul de la Cupa Timișoara, acolo unde au jucat două partide de pregătire în cadrul turneului amical. BC CSU Sibiu a jucat în compania unei echipe din Serbia, și o alta din Ungaria, încheiate cu o înfrângere și o victorie.

BC CSU Sibiu a participat, vineri și sâmbătă, la un nou turneu, disputat la Timișoara, unde a jucat două meciuri de pregătire în compania echipei din Serbia, Tamis Pacevo (vineri), și a celei din Ungaria, Kecskemeti TE, (sâmbătă).
În meciul de vineri echipa noastră a pierdut cu  Tamis Pancevo, scor 54-70 (15-16, 18-30, 11-13, 10-11). Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Kevin Hardy 14p, Marcel Davis 13p, Bogdan Popescu 12p, Rdu Paliciuc 5p, Lalovic 4p, Igor Mijajlovic și Vlad Tincu, câte 3 puncte.
Sâmbătă, Sibiul a jucat pentru locurile trei și patru și a învins Kecskemeti TE, scor final 70-67 (22-13, 19-12, 14-23, 15-19). BC CSU Sibiu a condus la pauză la 16 puncte, echipa din Ungaria, urmând ca în a doua parte a meciului să piardă din avantaj. Cei de la Kecskemeti s-au apropiat la 6 puncte, iar în sfertul al patrulea, sibienii s-au văzut chiar conduși. Pe final însă am revenit, ultimul atac încheindu-se cu un coș de trei puncte marcat de Lalovic.
”Au fost două meciuri total diferite, ca și abordare, pentru noi. În primul am făcut o apărare foarte slabă și foarte multe greșeli. Am avut procentaje slabe la orice tip de aruncări și asta nu ne-a permis să câștigăm. În al doilea meci, am fost mult mai agresivi, și asta s-a văzut la pauză, când aveam avantaj de 16 puncte. Apoi am încetinit și le-am permis să și conducă, la un moment dat, dar am reușit să câștigăm. A fost un test bun și am făcut pași, mici, dar siguri, în pregătire. Va trebui să ne mai punem la punct câteva lucruri și vom fi pregătiți pentru începutul de campionat”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.
BC CSU Sibiu joacă prima etapă în 19 septembrie de la orele 18:30, în Sala Transilvania, în compania echipei din Craiova.

Ultima oră

Comentariul meu