psd sibiu îi invită pe sibieni să facă propuneri pentru programul de guvernare

vot cindreaConducerea Organizației Județene a Partidului Social Democrat Sibiu invită cetățenii județului să contribuie la întocmirea programului de guvernare al PSD, care, la acest moment, se află în faza de elaborare.

Cetățenii care doresc să transmită propuneri au la dispoziție adresa de e-mail psdsibiu@yahoo.com, până la data de 20 septembrie 2016. ”Programul de guvernare trebuie să răspundă nevoilor și așteptărilor cetățenilor. De aceea, este obligația noastră să ne asigurăm că am identificat toate problemele, pentru a putea găsi soluțiile și a asigura o guvernare strict în interesul cetățenilor”, precizează Ioan Cindrea, președintele Organizației Județene a PSD Sibiu.
În perioada 29 august – 7 septembrie, conducerea PSD Sibiu a avut întâlniri cu reprezentanții organizațiilor locale ale PSD, primari, viceprimari, consilieri locali, în care s-au dezbătut propuneri pentru programul de guvernare la nivelul fiecărei localități a județului Sibiu.
Propunerile s-au axat în special pe infrastructura de apă, canalizare, drumuri, școli, dispensare medicale, cămine culturale. De asemenea, au fost transmise propuneri în domenii importante, cum ar fi: creșterea economică, crearea de locuri de muncă, asigurarea unor salarii decente, dezvoltarea agriculturii, protecția mediului, protecția socială a unor categorii vulnerabile.
Toate propunerile venite din partea cetățenilor județului vor fi analizate și vor fi incluse în programul de guvernare elaborat de PSD Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. SA VINA VLAD TEPES , DAR SA INCEAPA CU SATELE SI COMUNELE ….care sunt multe si conteaza……pentru unii.