video – elogii după prestația de aur a sibianului adi corlaciu la vocea româniei. chirilă a rupt butonul pentru el

corlaciu-2După ce sâmbătă dimineață v-am prezentat pe scurt prestația unuia dintre ei mai cunoscuți artiști din Sibiu, la noul sezon de Vocea României, acum avem ocazia să vă prezentăm toată întregistrare cu Adi Corlaciu la Pro Tv. Ionuț Chirilă a rupt butonul de la scaunul de jurat și l-a luat pe Adi în echipa sa.

Sibianul Adrian Corlaciu a închis în forță prima ediție Vocea României. Acesta a cântat melodia Born to be wild și a demonstrat că atitudinea și muzica rock nu îi sunt deloc străine, după cum de altfel fanii acestui gen muzical la Sibiu știau deja. Cel care a fost pionierul puburilor dedicate muzicii rock la Sibiu, prin administrarea cu succes a locației ce a funcționat pe Magheru, s-a dezlănțuit pe scenă și i-a convins pe Tudor, Smiley și Moga să se întoarcă.
CITEȘTE ȘI: VIDEO – Un sibian face furori la noua ediție ”Vocea României”. Ce întrebare i-a pus Chirilă
”Am rupt butonul pentru tine. Eu atât am putut să fac. Rock-ul nu trădează niciodată”, i-a spus Tudor Chirilă. Adrian a ascultat toate părerile antrenorilor, iar la final a decis că are foarte multe lucruri în comun cu Tudor și că va merge în echipa lui. Dialogul dintre Corlaciu și cei care au întors scaunul pentru el a fost savuros. Chirilă i-a pus o întrebare care l-a făcut pe sibianul nostru să zâmbească. Găsiți detalii AICI despre acest lucru.

https://youtu.be/WlxyxGFezuw?t=1h53m39s

Ultima oră

Comentariul meu