se inaugurează prima școală finlandeză din municipiul sibiu

scoala finlandeza sibiuDeschiderea anului școlar coincide cu inaugurarea Școlii Primare Româno-Finlandeze Sibiu, fiind vorba de prima generație de copii care încep școala urmând metodologia finlandeză.

”Pentru că dorim să împărtășim cât mai multor profesori și părinți interesați viziunea noastră despre educație vom desfășura deschiderea anului școlar sub forma unei conferințe pentru educație “Educația de azi pentru viitor” cu panel de invitați și moderatori. Data prevazută este miercuri, 14 septembrie 2016, ora 17:00, la sala de festivități de la sediul școlii, pe Str. Dealului nr. 6, et. 2”, spun cei de la școala finlandeză.
Școala Primară Româno-Finlandeza Sibiu se conturează ca un pol de dezvoltare și inovație în educație și în comunitate, astfel cursurile de pregătire a cadrelor didactice sunt deschise către toți profesorii interesați. Această conferință dorește să aducă modele și exemple de bună practică în educație pentru comunitatea din Sibiu.
La eveniment participă și Excelenta Sa Dna Päivi Pohjanheimo, Ambasadorul Finlandei la București și vor avea intervenții pe tema educației susținători și invitați cum ar fi părintele Constantin Necula; Florian Colceag, antrenorul de genii; profesor-psiholog Daniela Ilioasa; Ștefan Firu, Inspector General Sibiu, Alexandra Anton, fondator Centru Educational Finlandez Yuppi Koti Ploiești, Lisa Vernon, trainer de profesori la Cloudberry Consultants Finland etc.  Moderatorii conferinței vor fi Elena Lotrean și Radu Szekely din partea Școlii Primare Româno-Finlandeze Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu