lucrările de consolidare la viaductul de pe valea oltului au fost recepționate la mai bine de jumătate de an de la începere

 cnandrRecepția la finalizarea lucrărilor de consolidare a pasajului C.F. pe DN 7, km 237+051, la Râul Vadului, a fost efectuată joi, 8 septembrie, informează Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale.

 

Antreprenorul acestui obiectiv a fost Asocierea S.C. Forconcid S.A Râmnicu. Vâlcea și S.C. Luca Way S.R.L. Lucrările au început în data de 20 iulie și au durat 6 luni și 23 zile.

 

Acest obiectiv a fost cuprins în Proiectul de eliminare a efectelor inundațiilor și măsuri de prevenire a lor BEI II – Contract F.I. 23.371, valoarea investiției fiind de peste 5 milioane lei, finanțarea provenind de la BEI (62%) și Bugetul de Stat (38%).

 

Proiectul la viaductul lung de 346 metri a cuprins lucrări la infrastructura și  suprastructura podului, racordări cu terasamentele, rampe de acces, variantă provizorie de acces și amenajări pentru protecția mediului și aducerea la starea inițială.

 

Garanția lucrărilor este de 24 luni.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu