începe ”supraviețuitorul”, cel mai tare reality show de televiziune din lume. sunt și concurenți din sibiu

supravietuitorulPrima ediție Supraviețuitorul, show-ul care a revoluționat televiziunea în întreaga lume debutează pe 12 septembrie la Pro Tv. La show-ul difuzat în fiecare luni și marți, de la 20:30, printre cei 18 concurenți participanți vor putea fi văzuți și câțiva din Sibiu.

Ecuația show-ului difuzat de Pro Tv e simplă. 18 străini sunt nevoiți să trăiască împreună, departe de orice idee de confort fizic sau psihic! Concurenții din Supraviețuitorul au fost aleși în urma unui casting la care s-au încris peste 8.000 de persoane. După teste complexe de personalitate, IQ, fizice și psihologice, concurenții care participă în primul sezon al show-ului se vor lupta pentru a demonstra că merită titlul de unicul supraviețuitor și marele premiu de 100.000 de euro. Câteva dintre orașele din care provin concurenții sunt București, Timișoara, Cluj, Constanța, Bacău și Sibiu, iar cei 18 au vârstele cuprinse între 18 și 48 de ani.
Formatul Survivor a revoluționat televiziunea și, după zeci de sezoane, continuă să facă istorie! Lansat în anul 2000, show-ul reușește să captiveze zeci de milioane de telespectatori din întreaga lume! Ajunsă la sezonul 33, emisiunea din America dă naștere, ediție după ediție, unor personaje care captivează prin strategii și personalitate, iar comunitățile de fani din jurul acestui format sunt unele dintre cele mai puternice din lume. Și în România, fanii Survivor așteaptă cu nerăbdare prima ediție Supraviețuitorul. Câțiva dintre ei au călătorit peste 400 de kilometri pentru a ajunge în București, luni, la lansarea picturii 3D din Parcul Alexandru Ioan Cuza, creată special pentru show-ul Supraviețuitorul.

Ultima oră

Comentariul meu