patru tineri sunt cercetați pentru tâlhărie. au furat telefoanele unor copii în plină stradă
Foto Arhivă

talhariPatru tineri cu vârstele cuprinse între 14 și 17 ani sunt cercetați de polițiști pentru săvârșirea unei tâlhării. În fapt aceștia au luat telefoanele unor copii, amenințându-i că îi vor bate dacă opun rezistență.

În data de 6 septembrie, în cadrul activităților investigativ-operative desfășurate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș, au fost identificați și reținuți patru tineri bănuiți de săvârșirea, în municipiul Mediaș, a unei infracțiuni de tâlhărie.
Tinerii, cu vârsta cuprinsă între 14 și 17 ani, domiciliați în comuna Târnava, sunt bănuiți că în data de 5 septembrie, în jurul orei 21.45, prin folosirea de amenințări și violență, ar fi deposedat 4 minori de telefoanele mobile și 8 lei. Fapta s-a produs în timp ce grupul de tineri, victimele, se aflau în fața unui imobil din Mediaș.
”Împotriva minorilor s-a dispus reținerea pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș, respectiv Judecătoriei Mediaș cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie și tâlhărie calificată. Polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș continuă cercetările”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu