medici de la mayo clinic vin la sibiu, la simpozionul româno-american "updates in medicine"

 

porr fdgr12 medici de renume de la Mayo Clinic, dar și din alte centre medicale de prestigiu din SUA, vor veni la Sibiu, între 13-14 septembrie, la simpozionul româno-american „Updates in Medicine”, organizat de Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, în colaborare cu Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu și Clinica Polisano.

 

„Ideea acestui simpozion s-a născut în urma unei vizite la Clinica Mayo din Jacksonville, Florida, Statele Unite ale Americii. La lucrări participă 12 oaspeți de seamă nu doar de la clinica Mayo, ci și de la alte spitale de peste ocean cum ar fi, spre exemplu, Prof. dr. Mihai Gheorghiade, de la Chicago, un monstru sacru al Cardiologiei mondiale”, a declarat conf.univ.dr. Paul Porr, medic șef al Secției Clinice Medicală I a SCJU Sibiu și președintele comitetului de organizare a evenimentului.

 

La simpozion vor participa, de asemenea, numeroși speakeri importanți de la București, Cluj, Timișoara și Sibiu.

 

Tematicile abordate acoperă o arie diversă din domeniul Chirurgiei, Cardiologiei, Gastroenterologiei, Bolilor infecțioase, Reumatologiei, Bolilor de Nutriție sau Managementului Sanitar.

 

Deschiderea oficială a evenimentului este marți, 13 septembrie, ora 9,00, în Aula Magna a ULBS, str. Lucian Blaga, nr. 2A.

Ultima oră

Comentariul meu