update - copil în vârstă de cinci luni rămas blocat într-o mașină. pompierii l-au salvat și acum e teafăr
FOTO: arhivă

isu-smurd-mare.jpgUn echipaj de descarcerare intervine pentru salvarea unui copil în vârstă de aproximativ cinci luni, rămas blocat într-o mașină.

UPDATE – Copil scos din mașină de pompieri
Micuțul în vârstă de cinci luni a fost scos în siguranță din mașină de către cei de la descarcerare. Se pare că bebelușul era însoțit de mama sa. Aceasta a coborât din mașină, a lăsat cheile în contact, a deschis una din ușile din spate ale autoturismului și apoi a mers către portbagaj pentru a lua ceva de acolo. Mama copilului susține că un trecător a închis ușa mașinii, iar apoi acestea s-au blocat și pentru că nu a mai putut intra în autoturism a cerut ajutorul pompierilor. Copilul a fost scos din mașină după ce a fost spart unul din geamurile acesteia.

ȘTIREA INIȚIALĂ
Copilul a rămas blocat într-o mașină de pe strada Siretului din municipiul Sibiu. Deocamdată nu se știe cum micuțul a rămas captiv în interiorul autoturismului. La fața locului s-a deplasat un echipaj de la descarcerare și un echipaj de la SMURD. Copilul este conștient și acum se încearcă scoaterea acestuia din mașină. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu