video – fc hermannstadt a debutat în liga a iii-a. vezi înregistrarea meciului cu fc zalău

stadion municipal sibiuNou promovata în liga a III-a de fotbal, FC Hermannstadt, joacă sâmbătă de la ora 17.00 prima sa partidă oficială în acest eșalon. Ora de Sibiu a transmis în direct pe Facebook partida de pe stadionul Municipal. Vezi mai jos înregistrarea.

FC Hermannstadt va juca sâmbătă, 03 septembrie 2016, începând cu ora 17:00, pe Stadionul Municipal Sibiu, primul meci oficial din Liga a III – a, Seria a V – a, etapa 1, în compania echipei FC Zalău.
”Ne onorează și ne bucură că primul meci oficial îl vom disputa acasă, pe teren propriu, susținerea sibienilor constituind un stimul puternic în lupta pentru cele 3 puncte puse in joc. Obiectivul echipei noastre, până în iarnă, la mijlocul sezonului, este clasarea pe unul din primele 3 locuri. De asemenea, un alt obiectiv foarte important este acela de a aduce sibienii la stadion. sigla hermannstadtEste vital pentru echipa noastră să creeze o identitate și pentru asta avem nevoie de public, de spectatori care să ne susțină”, spune Marius Lungu, director sportiv la FC Hermannstadt.

Președintele FRF a venit la meci
Presedintele FRF – Razvan Burleanu, impreuna cu alti membri din cadrul Comitetului executiv, au participat sambata, 3 septembrie 2016, ora 17:00, la debutul echipei sibiene în Liga a III – a. fc hermannstadt”Ne onoreaza si incurajeaza prezenta unor oaspeti atat de importanti la primul meci oficial disputat in Liga a III – a”, spun cei de la FC Hermannstadt pe pagina oficială de Facebook a echipei.

Ultima oră

Comentariul meu