weekend variat la sibiu. evenimente deosebite în piața mare și sub arini

focus festivalTârgul Olarilor, Focus Festival și debutul celor de la FC Hermannstadt în liga a III-a de fotbal, sunt evenimentele cap de afiș din acest weekend la Sibiu. Desigur că pentru iubitorii de distracție, petrecerile cele mai interesante sunt la Ursus Cotton Pub, iar muzica live se aude ca de obicei în Imperium Pub.

Super weekend la Ursus Cotton Pub
Dacă sunteți amatori și doritori de o noapte faină într-un club sau pub, atunci alegerea potrivită de vineri seară este ”Man, I Love Friday” de la Ursus Cotton Pub. DJ XTZ, DJ Andu și MC Ionu sunt pregătiți să facă încă o petrecere de pomină la platane, așa că garantat la Cotton o să aveți parte de multă distracție. Tot aici și aproape în aceeiași formulă la platane, sâmbătă are loc ”Just a ordinary Saturday party”. Și cei care stau pe terasa cochetă de la Cotton vor avea parte de muzică bună, iar de treaba asta se ocupă un DJ special. Dacă vreți să vă faceți o rezervare, atunci sunați la 0752.268.866.live sesion cotton

Concerte live la #ImperiumLIVE
Singura locație de oraș unde se țin regulat concerte live cu artiști locali, are programat bineînțeles un weekend cu muzică faină. Vineri seară concertează Vlad Simon & The Cats – invitat special RARES POPSA (guitar). Se întâmplă de la 22.00, iar Vlad promite ca de obicei o noapte de pomină. Și sâmbătă este seară live, mai exact una Acoustic Live, iar dacă vreți să vă rezervați o masă atunci sunați la 0369.454.690 pentru acest lucru.

Weekend alternativ în Sub Arini. La Focus Festival 2016
Cea de-a patra ediție a Focus Festival va avea loc în acest weekend la Sibiu, în Parcul Sub Arini. Alternosfera, Toulouse Lautrec, Grimus și Coma sunt headlinerii din acest an. Pe lângă concertele programate în fiecare dintre cele trei seri ale festivalului, vor mai avea loc activităţi dedicate celor mici, activități sportive, ateliere de creativitate iar duminică, de la ora 16:00, toți cei care dețin o bicicletă cochetă sunt invitați la o plimbare prin Sibiu, punctul final fiind bineînțeles Focus Festival.
Mai multe detalii găsiți AICI!

Târgul Olarilor în Piața Mare
La început de septembrie, de 50 de ani încoace, cei mai renumiți meșteri olari din țară se reunesc la Sibiu, în Piaţa Mare a oraşului. Ediția aniversară de anul acesta, cu numărul 50, a Târgului Olarilor va avea loc în zilele de 3 şi 4 septembrie, între orele 9.00-20.00. targul olarilor sibiu 2015 (8)Nu vor lipsi demonstrațiile la roata olarului şi atelierele de olărit, îndrăgite de cei mai mici vizitatori ai târgului.
Mai multe detalii găsiți AICI!

Fotbal pe Municipal
FC Hermannstadt va juca sâmbătă, 03 septembrie 2016, începând cu ora 17:00, pe Stadionul Municipal Sibiu, primul meci oficial din Liga a III – a, Seria a V – a, etapa 1, în compania echipei FC Zalău.
detalii găsiți AICI!stadion municipal sibiuMai multe Sarea în bucate la Teatrul Gong
În producția teatrului sibian lumea fantastică se întrepătrunde în lumea reală cu ajutorul Menestrelului, într-o aventură minunată ce vorbește despre iubire, adevăr și prietenie. Spectacolul se joacă atât cu păpuși, cât și cu actori la vedere și este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani. Spectacolul are loc sâmbătă de la ora 18.00 și duminică de la ora 11.00.

Ultima oră

Comentariul meu