video – start pentru ”interviuri pe față” la ora de sibiu. discuție inedită cu paul paralescu, sibianul cu ”soluția” din reclama vodafone

Ora de Sibiu a lansat oficial campania ”Interviuri PE FAȚĂ”. Site-ul nostru va realiza în fiecare săptămână cel puțin un interviu cu oameni de vază ai orașului, tineri întreprinzători, persoane care merită promovate, organizatori de evenimente, sportivi ai Sibiului și nu numai. Am spart gheața miercuri, cu Paul Paralescu, sibianul care este cunoscut ca unul dintre cei mai apreciați hairstyliști din oraș și mai ales ca ”tipul cu soluția”, din reclama Vodafone lansată toamna trecută.

Ora de Sibiu merge acasă, la birou, în școli, licee, săli de sport, instituții publice sau chiar și direct în stradă ca să îți arate cine sunt oamenii ce merită cu adevărat să fie promovați în oraș. Site-ul nostru lansează miercuri un nou tip de emisiuni on-line la Sibiu. Nu ne vom ”ancora” într-un studio și nu vom face interviuri care să fie prelucrate și apoi difuzate înregistrat.
Vrem să vă oferim ”INTERVIURI PE FAȚĂ”. Vom sta de vorbă cu oameni ai momentului din Sibiu, cu tineri întreprizători aflați la început de drum, cu sportivii care ne reprezintă cu cinste în competițiile naționale și internaționale sau cu orice persoană care merită promovată și cunoscută de tine. Vom fi și acolo unde există probleme în comunitate și vom discuta și cu cei ce vor să facă publică o problemă de interes local. Vom merge și în birourile politicienilor și ale celor care țin în mână frâiele orașului sau ale județului și îi vom chestiona pe marginea problemelor stridente ale comunității.

Totul este LIVE. Și tu poți pune întrebări
Vom face totul LIVE, cu întrebări comode și incomode, fără cenzură sau alte interese. Vom merge chiar și acolo unde nici nu te aștepți, dar suntem deschiși și la propuneri venite din partea voastră. Ne propunem ca și voi să fiți implicați la ”interviuri pe față” și de aceea îți oferim posibilitatea de a adresa întrebări sau de a semnala ceea ce te interesează chiar în timpul difuzării în direct a interviurilor.paralescu cover

Am debutat cu ”omul cu soluția”. În direct cu Paul Paralescu
”Interviuri pe față” a debutat miercuri cu o discuție amicală și relaxată cu Paul Paralescu. Dacă nu știți cine este Paul, atunci vă spunem că se numără printre cei mai apreciați hairstyliști din oraș, iar cei care sunt îndrăgostiți de scutere sau pasionați de plimbări cu astfel de ”bijuterii pe două roți” îl știu ca unul din cei doi băieți de la firma care închiriază astfel de ”jucării” în oraș. Dragoș Popescu a stat de vorbă în direct preț de 30 de minute cu Paul, iar ceea ce a ieșit puteți vedea în înregistrarea de mai jos.
VEZI MAI JOS INTERVIUL DIFUZAT ÎN DIRECT CU PAUL PARALESCU

Paul a devenit și mai celebru toamna trecută, când a apărut într-o serie de reclame într-o campanie a celor de la Vodafone România.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu