video – călin popescu tăriceanu l-a ”uns” pe ariton la șefia alde sibiu. i-a stabilit și ”aghiotanții”

ariton si tariceanuȘeful ALDE a venit personal miercuri la Sibiu ca să îl instaleze în funcția de președinte al Alianței Liberalilor și Democraților Sibiu pe senatorul Ion Artiton. Foștii copreședinti ai filialei locale, Gabriel Gheorghe și Constantin Sofrone vor ocupa functiile de președinți executivi.

Conducerea organizației județene a Alianței Liberalilor și Democraților Sibiu ( ALDE ) va fi asigurată începând de astăzi de către senatorul sibian Ion Ariton, a hotărât astăzi la Sibiu organizația locală a partidului, în prezența președintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu și a secretarului general Damian Florea.
Foștii copreședinti ai filialei locale, Gabriel Gheorghe și Constantin Sofrone vor ocupa functiile de președinți executivi, noua echipă de conducere având ca obiectiv principal creșterea vizibilității partidului  la nivel local, a implicării ăn problemele comunității și creșterea scorului electoral la alegerile parlamentare.
Numirea senatorului sibian, fost prefect de Sibiu, fost ministru al Economiei, la conducerea filialei locale face parte din procesul de consolidare a fuziunii dintre PLR si PC și de trecere  la o conducere unitară, mai eficientă, în vederea alegerilor pentru Senat si Camera Deputaților, care vor avea loc la sfârșitul acestui an.
Formațiunea condusă de președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, continuă astfel eforturile de construcție a unei formațiuni liberale autentice, conectată la curentul liberal european, care să promoveze un dialog real pe scena politică din România, în beneficiul societății și a capitalului românesc.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Sa intelegem ca in capul lor consolidarea fuziunii intre plr si pc se face cu un fost lider pd actual membru pnl ? cata minte puteti avea oameni buni?