video – imagini incredibile la sibiu. taximetrist filmat indecent la volan

taximetrist 942Un cititor Ora de Sibiu ne-a trimis marți imagini video cu un șofer de taxi care pur și simplu oripilează prin ceea ce face. În imagini se observă cum acesta se masturbează în timp ce așteaptă un client pe strada Negoveanu.

Imaginile pe care le puteți viziona mai jos au fost surprinse marți în jurul orei 15.00 pe strada Negoveanu din municipiul Sibiu. ”Soția mea a ieșit la o țigară pe balcon și a observat taxiul oprit în intersecție. Când s-a uitat mai atent a văzut ceea ce vedeți și dumneavoastră în imagini. Vă trimit această filmare în speranța că cei de la firma de taxi 942 îl vor sancționa pe acest șofer. Este incredibil ceea ce a putut să facă în public”, ne-a transmis cititorul ce ne-a trimis imaginile video de mai jos.
Se pare că este vorba de șoferul de mașina cu indicativ 399. ”Ziua în amiaza mare… Nu e posibil așa ceva! Aștepta clienta și el se masturba fără nici o jenă”, ne-a mai spus cititorul nostru.
Urmăriți mai jos imaginile video – IMAGINI INTERZISE MINORILOR

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Ala care nu o face sa arunce primul cu piatra! Ce atata rahat? Ma rog, nu zic ca e chiar ok sa o faci in loc public, dar sincer mi se pare mult mai grav, e o problema mult mai periculoasa a societatii noastre filmatul asta, ar trebui legi care dure care sa stopeze incalcarea intimitatii. Astazi te filmeaza in propria masina, maine prin geam in propriul apartament.

  2. hahahhhaa nu-si mai poate face omu’ placerile ca sar farfuzele cu telefoanele mobile sapte ge sa-i filmeze…hahaha, ce-mi plac de astia care se dau justitiarii civilizatiei :))

    1. Speer sa se fi terminat pe bancheta in spate si dupa sa te urci tu sa stai comod hahahaha