Record absolut în România înregistrat de o companie care are sediul central la Sibiu

pallexPall-Ex România, lider pe piața serviciilor de transport express de mărfuri paletizate, a transportat recent paletul cu numărul 750.000. Transportul aniversar a fost efectuat pentru unul dintre clienţii tradiţionali ai companiei, Scandia Food Sibiu, cel mai mare producător de conserve din țară.

Pall-Ex România a înregistrat în fiecare an creșteri de peste 50% ale volumelor de transport marfă paletizată, ajungând în prezent la 1.400 de paleți pe zi.  Pall-Ex deține cea mai întinsă reţea de depozite care aparține unei companii de logistică din România, fiind prezentă în 30 de orașe. Prin intermediul reţelei Pall-Ex, clienții beneficiază de o asigurare pentru marfa transportată de până la 15.000 de Euro pe palet, fără costuri suplimentare, iar transportul poate fi monitorizat prin intermediul modulului Track&Trace.
„În acest moment avem cea mai mare acoperire ca număr de membri și depozite. Practic, prezența noastră strategică în toate zonele țării, reprezintă pentru clienți proximitate temporală și spațială, deci reduceri de costuri și încredere față de Pall-Ex România”, a declarat Danor Ionescu – CEO, Pall-Ex România.
Pall-Ex România transportă cu preponderență bunuri de larg consum – conserve, materie primă ambalată la sac, produse de uz casnic, produse alimentare, produse de papetărie, materiale pentru construcții, dar și mașini și utilaje mari pentru diverse industrii.

Ultima oră

Comentariul meu