video – fleșeriu după înfrângerea categorică din finala memorialului tordai: ”am fost lipsiți de energie”

fleseriu2Antrenorul principal al lui CSU Sibiu, Dan Fleșeriu, consideră că piteștenii au meritat victoria în finala memorialului Tordai. BCM a învins duminică după amiază cu 54-75 pe CSU, în Sala Transilvania.

Tehnicianul echipei sibiene a mărturisit după partida pierdută cu Pitești că a lipsit energia și atitudinea pentru ca CSU să bată Piteștiul. Fleșeriu a vorbit și de evoluția noilor veniți în lot. ”Pentru noi a fost un turneu bun, cu două victorii, una dintre ele după un meci slab, alta după un meci mult mai bun, cu Tg. Mureș. Astăzi am fost lipsiți de energie și s-a văzut asta. Diferența a făcut-o atitudinea. Nu pentru că am ratat atât de mult, ci din cauza atitudinii diferite. Noi am considerat că este un meci amical, Piteștiul a considerat un meci oficial. Și-au dorit mai mult, au putut mai mult, noi nu am reușit să revenim, chiar dacă de la pauză încolo ne-am fi dorit să fim mai buni. Ambele reprize au fost la fel de slabe, ca și energie, pentru noi. Ei nu au marcat așa de bine în prima repriză, apoi și-au dat seama că nu întâmpină rezistență din partea noastră. Cred că Piteștiul a și fost cea mai bună echipă de la turneul acesta, la momentul acesta, și tot așa cred că noi am fost a doua echipă ca valoare, la momentul acesta. Dar asta nu reprezintă ceva pentru campionat, pentru că, să nu uităm, Oradea a venit cu câteva zile mai târziu în pregătire, s-a văzut că sunt în urmă și sigur vor mai crește. La fel și Mureșul”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.
VEZI AICI ÎNREGISTRAREA PARTIDEI DINTRE CSU SIBIU ȘI BCM U PITEȘTI
Pentru BC CSU Sibiu urmează un meci de pregătire, în deplasare, cu echipa din Pitești, în 4 septembrie, urmând ca în 9 și 10 septembrie să participe la Cupa Timișoara.

Ultima oră

Comentariul meu