taximetrist mort de beat la volan în trafic. alcoolemie record constatată de poliţiştii sibieni

actiune politia rutieraWeekendul trecut a fost încă unul în care poliţiştii sibieni au depistat în trafic şoferi băuţi la volan. Printre aceştia se numără un taximetrist din Mediaş al cărui rezultat cu aparatul etilotest a fost de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Recordul este însă al unui sibian din Tălmaciu.

În data de 27 august, doi şoferi au fost depistaţi la volan în timp ce conduceau sub influenţa alcoolului. În jurul prânzului, în municipiul Mediaş, un taximetrist, localnic în vârstă de 50 de ani, a prezentat rezultatul de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, în vreme ce, aproape de miezul nopţii, în oraşul Tălmaciu, un bărbat în vârstă de 41 de ani, domiciliat în Tălmaciu, a condus autovehiculul cu o alcoolemie în aer de 1,26 mg/l. Pe numele celor doi şoferi au fost întocmite dosare penale, fiind cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.
În data de 26 august a.c., în jurul orei 22,00, în municipiul Sibiu, pe strada Ştefan cel Mare, poliţiştii rutieri au identificat o conducătoare auto, sibiancă în vârstă de 37 de ani, care a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a acroşat două autovehicule parcate regulamentar.
În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale, însă la testarea cu aparatul etilotest a şoferiţei, rezultatul a fost de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului. foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu