FOTO – Klaus Iohannis acuzat că a mințit când a spus că merge în concediu în Germania

iohannisȘeful statului român, Klaus Iohannis, este în aceste zile subiect de scandal pentru mass media centrală, în special pentru postul Antena 3. Jurnaliștii de aici îl acuză pe fostul edil al Sibiului că ar fri mințit că merge în concediu în Germania.

Antena 3 a publicat o fotografie cu președintele Iohannis care citește dintr-o carte într-un aeroport. Până aici nimic suspect, ba chiar de admirat că fostul primar al Sibiului a ales să lectureze așteptând avionul. Cei de la Antena 3 insinuează însă că Iohannis nu ar fi fost în concediu în Germania, așa cum a anunțat și pe site-ul oficial Președinției, ci în Insulele Baleare.
După ce Antena 3 a susținut că fotografia a venit pe adresa redacției, Dana Grecu a dezvăluit identitatea celui ce l-a fotografiat pe președinte în vacanță, în emisunea din această seară de la același post. Jurnalista a anunțat că imaginea a primit-o chiar ea, de la o prietenă aflată în același loc cu Klaus Iohannis, respectiv în Spania. Toată presa centrală a preluat informația, iar întrebarea pe care jurnaliștii o au în minte este de ce ar fi încercat președintele să ascundă faptul că a plecat în concediu în Baleare și a a anunțat oficial că merge în Germania. Sursa foto: Antena 3

Ultima oră

Comentariul meu