video foto femeia din viața celui mai temut interlop din sibiu. ”regina de madrid” a preluat ”afacerea”

alina stoica si haneaCel mai temut interlop de pe meleagurile sibiene este cel puțin până în prezent defunctul Dorel Hanea. Cel care a fost ucis anul trecut în Mexic și apoi repatriat și înhumat acasă la Sibiu, a lăsat în aer afaceri importante la Madrid. Alina Stoica, concubina acestuia este cea care a preluat puterea, în lumea interlopă povestea de dragoste dintre ea și Hanea fiind extrem de respectată și acum.

Dorel Hanea a murit în 2015 în Mexic. Pentru cine nu știe cine este Hanea, este foarte simplu să descoperi că acesta a fost cel mai temut interlop român din Spania. Ora de Sibiu a prezentat pe larg detaliile morții lui Hanea, în câteva articole publicate anul trecut.
Acum la un an după dispariția acestuia apar noi detalii legate de afacerile pe care Hanea de avea în Spania. În presa națională au apărut detalii despre cine a fost femeia din spatele infractorului cu origini sibiene. Așa au fost dezvăluite secretele unuia dintre cele mai spectaculoase cupluri care au existat vreodată în sferele înalte ale mafiei româneşti de peste hotare. El, Dorel Hanea, un infractor nemilos, celebru în străinătate, mort în condiţii suspecte într-un hotel din Mexic, iar ea, Alina Stoica, zisă şi Regina de la Madrid, prima femeie lider interlop din România, au împărţit, timp de şase ani, atât patul cât şi străzile rău famate din capitala Spaniei.alina 3
CITEȘTE ȘI: Moartea ”Nașului” și OPERAȚIUNEA ”JUCĂRIA” – Povestea luptei pentru putere a proxeneților români în Spania
Cu ani în urmă, sibianul Dorel Hanea a părăsit România cu destinaţia Spania, unde avea de gând să ducă o viaţă de gangster. Încercarea acestuia s-a dovedit a fi o reuşită, în condiţiile în care, în câţiva ani a reuşit să-şi consolideze poziţia în raport cu restul infractorilor români de acolo şi să-şi pună pe picioare proprie grupare, specializată, în special, în infracţiuni de proxenetism.
VEZI ȘI: Misterul morții celui mai mare interlop al Sibiului, s-a rispit! Uite cum a murit ”NAȘUL”!
Cu toate acestea, Hanea şi oamenii săi nu s-au dat niciodată în lături nici de la alte infracţiuni. Astfel, bărbatul a ajuns să figureze în baza de date a poliţiei spaniole cu nu mai puţin de 15 arestări, atât pentru proxenetism cât şi pentru clonare de carduri, şantaj, furturi, jafuri, dar şi pentru terorism, după ce ar fi montat o bombă în maşina unui afacerist.hanea alina
Alina i-a ”ferecat” inima lui ”Dorel de la Madrid”
Potrivit unor surse din anturajul acestuia, cu şase ani în urmă, Hanea a cunoscut-o, la Madrid, pe Alina Stoica, o româncă originară din Galaţi care încerca să-şi facă loc în piaţa infracţională spaniolă.
Brusc, Hanea s-a îndrăgostit de aceasta şi ar fi început s-o curteze în mod insistent. Pentru că ştia că nu este un bărbat „de casă”, Alina i-ar fi refuzat, la început, avansurile şi chiar l-ar fi înjurat la telefon, în mai multe rânduri. alina stoica tatuajPână la urmă, a cedat, iar între cei doi s-a înfiripat o poveste de iubire cum nu s-ar fi aşteptat nimeni din anurajul lor. Cuplul s-a mutat într-un apartament de lux din Madrid, iar Dorel Hanea şi Alina au început să spună tuturor că sunt soţ şi soţie, cu toate că nu s-au căsătorit niciodată în mod oficial, cu acte.
CITEȘTE ȘI: Proxenetul sibian care era dependent de shopping – CÂȘTIGA PE PUȚIN 35.000 DE EURO LUNAR
De aici încolo, cei doi devin, practic, primii Bonnie şi Clyde adevăraţi ai României! Cu toate că relaţia a durat până la moartea lui Hanea, care s-a produs anul trecut, în mod suspect, într-un hotel din Mexic, pe parcurs nu ar fi curs numai lapte şi miere. Aceştia s-ar fi despărţit de mai multe ori, după ce Alina l-ar fi prins pe liderul interlop cu alte femei. În ciuda acestor incidente, relaţia şi-a continuat cursul. Sursele citate, au precizat conform cancan.ro ca Dorel şi Alina nu au avut copii, dar el ar fi avut, totuşi, doi copii dintr-o relaţie anterioară.

I-a jurat iubire eternă. Are grijă de părinții lui
Moartea lui Hanea, care s-a produs în toamna anului trecut, a căzut ca un trăsnet, iar Alina s-a trezit, dintr-o dată, văduva unuia dintre cei mai respectaţi mafioţi. Aceasta ar fi lăsat totul baltă şi ar fi plecat imediat la Sibiu, unde s-a ocupat de repatrierea trupului lui Hanea şi înmormântarea acestuia. Femeia l-a jelit aproape un an, iar ca semn de iubire eternă, şi-a tatuat imaginea acestuia pe tot spatele.

YouTube video

Se spune că Alina Stoica ar fi rămas legată de Sibiu, unde locuiesc părinţii lui Dorel Hanea şi ar fi spus că nu intenţionează să-şi mai refacă viaţa alături de un alt bărbat.

YouTube video

sursa info: cancan.ro sursa foto: Facebook

Ultima oră

Comentariul meu