se circulă greoi pe valea oltului. trei zone în care traficul e ”gâtuit” între sibiu – rm. vâlcea - pitești
FOTO arhivă

coloana valea oltului 2Dacă aveți de gând să mergeți spre sudul României către Capitală sau Vâlcea, trebuie să vă înarmați cu multă răbdare. Traficul auto pe relația Sibiu – Rm. Vâlcea – Pitești este intens și se se desfășoară groi în special la Cozia, iar pe Valea Oltului la Călinești este un accident.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (12:15), traficul rutier este intens pe DN7 Piteşti – Râmnicu-Vâlcea – Sibiu, în ambele sensuri. În judeţul Argeş, în zona Bascov – Valea Ursului, mulţi conducători auto încetinesc mai mult decât este necesar la o trecere la nivel cu o cale ferată închisă.
Se circulă cu viteză redusă şi între Călineşti şi Proieni, în judeţul Vâlcea, din cauza unui autoturism avariat într-o tamponare. După ce maşina va fi scoasă în afara carosabilului (peste aproximativ un sfert de oră), traficul va reveni la normal.
Tot în judeţul Vâlcea, s-a aglomarat zona Cozia – Căciulata, pentru că obiectivele turistice (în principal Mănăstirea Cozia şi piscinele termale) atrag numeroşi vizitatori. Pentru a evita zona, conducătorii auto aflaţi în tranzit pot circula pe DN7CC (Centura Călimăneşti). foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu