video – imagini înfiorătoare cu accidentul de la apoldu de sus de luna trecută. declarații impresionante ale martorilor

accident dn1Zilele trecute pe TraficTube au apărut imagini video cu unul dintre cele mai grave accidente de circulație ce s-au petrecut în acest an în județul Sibiu. Vorbim de accidentul din 28 iulie de pe DN1, în urma căruia un bărbat din Brașov a decedat.

În imaginile video postate pe internet se observă cum mașina care avea volanul pe dreapta, a intrat prea tare într-o curbă, a derapat și apoi a ajuns pe contrasens, acolo fiind lovită în plin de o altă mașină ce circula regulamentar. În urma acelui impact șoferul vinovat de producerea accidentului a murit pe loc. Cel care a filmat imaginile spune că a fost profund impresionat de ceea ce a văzut. ”Am oprit, am sunat la 112, am deschis usa la Honda, le-am zis sa stea nemiscati pana vine ambulanta, s-au deconectat bateriile, a venit ambulanta in 7 minute si am plecat fiindca am fost puternic impresionat de imaginile de la fata locului si daca mai ramaneam nu as mai fi putut conduce. Trebuia sa ajungem in Slovenia in ziua aceea”, a povestit acesta pe trafictube.
„Copilul era prea mic pentru scaun înălțător. L-am găsit la picioarele mamei lui cu tot cu scaun. Degeaba a avut centura pusă. Mama fiind în stare de șoc, l-a și zguduit destul de tare ca să îl trezească, crezând că e mort. I-am zis să stea liniștită și să nu îl mai miște până nu ajunge salvarea dar vă dați seama că din urma șocului nu cred că mă auzea”, a mai povestit în comentariile postate la filmare, un alt martor al accidentului. Urmăriți mai jos imaginile video. sursa: trafictube.ro

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu