live video – csu sibiu joacă cu bc mureș pentru calificarea în finala memorialului tordai. transmitem în direct (19.00)
Foto Arhivă

tordaiCSU Sibiu joacă vineri de la ora 19.00 cu BC Mureș în cea de a II-a partidă a zilei la Memorialul Elemer Tordai. Dacă înving sibienii se califică în finala turneului. Meciul este în direct pe Ora de Sibiu, pe pagina noastră de Facebook.

După succesul de joi cu Dinamo, sibienii caută acum să învingă și pe BC Mureș. O victorie ar trimite echipa lui Fleșeriu în finala ediției din acest an a turneului. Șase echipe participă anul acesta la memorial.
”Încă de la prima ediție ne-am propus ca acest turneu să devină o tradiție, o competiție atractivă pentru echipele titrate din campionat, iar trofeul să devină tot mai râvnit. Este pentru prima dată când la Memorialul Tordai vin șase și nu patru echipe, dintre cele mai valoroase de la noi  din țară, iar acest lucru ne face mândri. Pentru noi aceasta vine ca o recunoaștere a faptului că Sibiul este un pol important în lumea baschetului și ne confirmă, încă o dată că, reușim să creștem treptat proiectul nostru și reușim să popularizăm acest sport excepțional tot mai bine. În fiecare an, la sfârșit de august, în Sala Transilvania se aude numele lui Toci și sper că, acolo de sus, este mândru”, a spus Horațiu Floca, directorul interimar al CSU Sibiu.
VEZI AICI TRANSMISIA ÎN DIRECT A MECIULUI, VINERI DE LA ORA 19.00
PROGRAMUL MECIURILOR RĂMASE DE JUCAT
Vineri, 26 august
CSM CSU  Oradea – BCM U Pitesti, ora 17,00
BC CSU Sibiu – BC Mures Tg Mures, ora 19,00
Sambata, 27 august
BC Mures Tg.Mureș – Dinamo Bucuresti, ora 17,00
CSM  CSU Oradea – SCM U Craiova, ora 19,00
Dupa terminarea partidelor din grupe, duminica se vor disputa jocurile de clasament:
Duminica, 28 august
Finala pentru locurile 5-6, ora 10,00
Finala pentru locurile 3-4, ora 12,00
Finala pentru locurile 1-2, ora 14,00

Ultima oră

Comentariul meu