”capcane” pentru șoferii vitezomani din sibiu. ce surpriză le pregătește primăria

strada semaforului sibiuMunicipalitatea sibiană dorește să se implice mai activ în problema siguranței în trafic atât a pietonilor cât și a șoferilor. Numărul din ce în ce mai mare de accidente ce au loc pe străzi unde șoferii sunt tentați să meargă cu viteză, a determinat municipalitatea să ia o decizie importantă.

Accidentul produs luni după amiază pe Măgheranului, când un copil a fost lovit în plin de o mașină ce mergea cu viteză și din păcate a decedat, plus alte evenimente rutiere datorate tot vitezei cu care anumiți șoferi merg prin oraș, i-a determinat pe cei de la primăria Sibiu să ia în calcul montarea de ”calmatoare” de viteză.  ”Primăria Sibiu a inițiat de asemenea o procedură pentru achiziția de limitatoare de viteză care vor fi montate pe străzile din Sibiu pe care Comisia de Circulație consideră necesară această măsură”, se arată într-un răspuns remis către Ora de Sibiu, de către Biroul de Presă al Primăriei Sibiu. De asemenea municipalitatea a anunțat că o să monteze semafoare pe strada Măgheranului la intersecția cu Câmpului.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Sunt de acord cu ce spunea un cititor pe facebook: pune tata semafoare (desi nici astea nu garanteaza nimic, din pacate…), sunt de acord si cu ce spunea un alt cititor, ca nu e normal ca un primar sa fabrice giratorii ( multe sub-dimesionate si fara rost), ca apoi sa vina alt primar care sa fabrice la loc multe semafoare… sunt de acord si cu faptul ca, de multe ori, suntem necunoscatori sau ignoranti, DAR IDEEA CARE RAMANE, ESTE CA SUNTEM BATAIA DE JOC A CELOR DE LA PRIMARIE SI RUTIERA!

  2. Numai de le-ar pune pe toată lățimea benzii căci altfel vor face slalom printre ele. Să nu mai dispună, nimeni, de alternative. Doamne ajută să nu mai moară oameni în asemenea morți fără stupide…

    1. Se vede ca esti doar pieton. Pentru cum sunt facute acele limitatoare si eu le ocolesc, e ca si cum as ocoli mersul la service des 🙂