VIDEO – IMAGINI BARBARE la Sibiu. Câine supus unui tratament inuman de hingheri

catel1Nu este un secret faptul că problema câinilor străzii nu a fost rezolvată în Sibiu, chiar dacă în ultimii ani s-au făcut eforturi în acest sens. Chiar și așa însă modalitatea de capturare a câinilor fără stăpân de către cei de la serviciul de ecarisaj pare uneori desprinsă din filme de groază. Un sibian a filmat zilele trecute un astfel de episod.

Imaginile pe care le puteți viziona mai jos arată cum un câine capturat de hingheri are parte de un tratament inuman. Bietul cățel care era deja tranchilizat este târât pe jos de către manipulator și este și trântit de câteva ori de către acesta. În imagini se observă cum animalul este pur și simplu aruncat într-un microbuz, ca un sac de cartofi.
Hingherul are chiar și un dialog cu cel ce a filmat aceste imagini și nu pare deloc incomodat de acest aspect, ba chiar se comportă ”exemplar” prin tratamentul aplicat câinelui. ”L-ai filmat mă? (..) E păcat de ei? Da ia-l acasă mă! De ce nu îl iei?”, îi spune hingherul celui care filmează. Imaginile surprinse par să fie din zona Hipodrom II din Sibiu.

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. da i-ai tu acasa daca esti asa desteapta…astea cu muscatul si desfiguratul copiilor is basme vandute de mass-media la teve si muscate de toti spalatii pe creier; sau o scuza f buna pentru babele care stau la barfe in parcuri si nu isi supravegheaza progeniturile avute in grija.
    Lucrezi intr-o multinationala si in dezvoltare deci m-as astepta sa ai mintea ceva mai destupata si mai civilizata putin –> adica sa nu accepti astfel de tratamente asupra animalelor…dar stiu, ma astept la prea multe 🙂

    1. am mintea destul de „destupata” sa pot pricepe ca locul cainilor nu-i pe strazi, campuri si intre blocuri, nesupravegheati. Cine sustine ca-i iubeste sa-i ia acasa.
      Daca nu va convine cum ii trateaza hingherii mergeti si prindeti-i voi, pupati-i sub coada si apoi predati-i la adapost.
      Sunteti de-o nesimtire iesita din comun cand sustineti ca trebuie supravegheati copiii mai bine, dar cainii trebuie lasati liberi, nesupravegheati.