vești bune pentru fanii lui csu sibiu. încă un sponsor se alătură echipei sibiene

visma floca csuCSU Sibiu are oficial încă un sponsor la echipă. Clubul sibian a reușit să ajungă la o înțelegere cu un al cincelea sponsor secundar pentru viitorul sezon competițional. Este vorba de firma Visma România.

Înaintea primului meci de pe teren propriu, din cadrul Turneului amical ”Memorialul Tordai 2016”, VISMA vine să sprijine performanța, tradiția baschetbalistică și echipa BC CSU Sibiu. Din apropiat al sportului cu mingea la coș, devenit suporter înflăcărat al echipei galben-albastre, managementul companiei VISMA devine acum partener al echipei sibiene.
”Sunt fericit că în sfârșit reușim să ne alăturăm și noi susținătorilor acestei minunate și iubite echipe, nu doar cu sufletul, ci și material. Sper să fie începutul unei colaborari de lungă durată și mulțumim conducerii clubului pentru modul în care se implică în managementul acestei echipe. Visma s-a implicat activ în susținerea activităților educaționale și sportive la nivel local iar susținerea CSU Sibiu vine ca și un lucru firesc. Hai CSU, întotdeauna peste …”, a declarat Sorin Rotariu, managing director Visma Software SRL. Managementul echipei de baschet mulțumește, pe această cale, companiei Visma pentru decizia de a se implica în susținerea echipei noastre. ”Visma este cea de-a cincea nouă companie care se alătură, începând din acest sezon, marii familii galben-albastre și suntem mândrii de acest lucru”, a declarat directorul CSU Sibiu, Horațiu Floca.

Cine e Visma
Visma este unul dintre furnizorii importanți de software pentru afaceri şi de servicii pentru contabilitate sau administrare a afacerilor. Fiind una dintre puținele firme care combină dezvoltarea de software şi serviciile de outsourcing, Visma a devenit un jucător important al piețelor nordice şi europene. Produsele și serviciile Visma au devenit tot mai populare, în momentul actual având un portofoliu de peste 450.000. de clienți și un venit în 2015 de 898 milioane EURO. La nivel global, Visma are peste 7.500 de angajați permanenți. Obiectivul Visma este acela de a face mai mulți clienți eficienți și competitivi, prin libertatea de a alege între soluții și servicii software sau outsourcing.
În anul 2006 Visma își face simțită prezența în România prin deschiderea primului centru de dezvoltare la Timișoara. În anul 2007 Visma devine acționarul firmei Multimedia Capital Romania SRL din Sibiu, fondată în anul 1999, având un număr de 39 de angajați. În anul 2009 Visma Software Timișoara SRL și Visma Software Sibiu SRL fuzionează, devenind Visma Software SRL cu sediul social în Sibiu și punct de lucru în Timișoara.
În anul 2008 Visma își lărgește activitatea deschizând o nouă firmă, Visma Software Romania SRL, aceasta activând în domeniul serviciilor de natură economică, deservind clienți din Scandinavia.
A urmat o creștere organică, la sfârșitul anului 2014 având un număr de 232 de angajați în divizia de software și peste 200 de angajați în divizia de servicii.
Anul 2016 ne situează printre jucătorii importanți în industria software și servicii având la jumătatea anului peste 320 de angajați în divizia de software și peste 400 de angajați în divizia de servicii.
De curând, a luat ființă Visma Romania Holding SRL cu sediul social în Sibiu, holding care înglobează și va concentra toate subsidiarele Visma in Romania.

Ultima oră

Comentariul meu