revolta de pe magheranului. petiție pentru reintroducerea semaforizării la intersecția cu câmpului

accident mortal 2Un oraș întreg este revoltat de tragicul accident de luni seară de pe strada Magheranului. După ce Ora de Sibiu a publicat imagini video care surprind momentul în care o mașină ce circula cu viteză spulberă pur și simplu un copil pe trecerea de pietoni, zeci de comentarii au fost postate la postarea articolului de pe pagina noastră de Facebook.

În zona respectivă oamenii sunt revoltați de ceea ce s-a întâmplat pe strada lor. ” Acesta intersectie este de ani de zile și vă spun sincer că nu exista zi in care sa nu se intample cate  un incident. Nu inteleg de ce nu se poate face un sens giratoriu sau sa fie gasita o alta solutie. Aici toată lumea merge cu viteză. Îți e pur și simplu frică să traversezi”, spune Ramona Oprea, o femeie ce locuiește în apropiere de intersecția unde luni după amiază un copil a fost omorât de o mașină în timp ce traversa strada.
O altă locatară de pe această stradă întărește ceea ce de fapt toată lumea ce trece pe Magheranului știe de ani buni.
VEZI AICI FOTOGRAFII ȘI DETALII DE LA ACCIDENTUL MORTAL DE LUNI
”Intersectia asta este foarte periculoasa. De multe ori parintii erau sa fie spulberati de masini, iar de cand s-a reparat strada vin cu o viteza mare aproape toate masinile. Este extrem de periculos”, spune și Mihaela Chiș, o vecină a familiei care și-a pierdut singurul copil în accidentul de luni după amiază.
VEZI AICI VIDEO CU ACCIDENTUL DE PE MAGHERANULUI
Petiție pentru montarea unui semafor
Cei care locuiesc în zona intersecției Magheranului cu Câmpului au inițiat o petiție on-line prin care cer reintroducerea unui semafor în zona în care șoferii și-au făcut prostul obicei să meargă cu viteză. ”Semnati aceasta petitie pentru instalarea semafoarelor la intersectia dintre strazile Magheranului si Campului in Sibiu. Haideti sa prevenim alte tragedii asemenea celei de ieri in care un copilas de numai 8 ani a murit in timp ce traversa strada regulamentar in intersectia mai sus mentionata”, se arată în mesajul petiției. Puteți să semnați această petiție AICI.accident mortal copil magheranului sibiu
În altă ordine de idei se pare că cei din cadrul comisiei de circulație a Primăriei Sibiu au luat deja în calcul efectuarea unor anumite modificări în privința desfășurării traficului pe Magheranului.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. A trebuit sa ne moara acestingeras ne vinovat ,pentru a lua masuri Judecatii aspru pe toti soferi care nu respecta ordina de circulatie nu ,numai cu puscarie ,cu luarea carnetului de finitiv cei ce fac crime.El scapa dar acest ingeras nu mai eczista ,de si a fost foarte bine educat ,a respectat dupa lege trecerea de pieton ,dar inzadar.