foto – accident mortal pe valea oltului. un tânăr de 33 de ani din sibiu a decedat

accident mortal valeaUn accident deosebit de grav s-a petrecut miercuri dimineață în jurul orei 9.45 pe Drumul Național 7 pe Valea Oltlului. Accidentul a avut loc la Robești, iar un bărbat de 33 de ani din Sibiu și-a pierdut viața.

Din informațiile oferite de poliția vâlceană se pare că este vorba de o tamponare violentă între două autoturisme ce a avut loc pe raza localității Robești. Un tânăr de 33 de ani din Sibiu, Radu O., aflat la volanul unui Sandero pe direcția de deplasare către Vâlcea, a murit în urma impactului.

CITEȘTE ȘI: VIDEO – IMAGINI cu accidentul MORTAL de pe Magheranului. Copilul a fost spulberat pe trecerea de pietoni (ATENȚIE IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL)

accident mortal 2Acesta a fost prins între fiarele mașinii. În cealaltă mașină, un microbuz de la Hidroelectrica, au fost răniți șoferul și un pasager. accident mortal 3Se pare că vinovat de producerea acestui accident este tânărul de 33 de ani din județul Sibiu. ”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 9:55, în judeţul Vâlcea, traficul rutier a fost reluat pe ambele benzi pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 222, în zona Balota. Circulaţia a fost întreruptă în ambele sensuri, apoi s-a desfăşurat pe o bandă, alternativ, dirijată de poliţişti, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz. Cauza probabilă a fost depăşirea neregulamentară.”, se arată într-o informare de la centrul info trafic al IGPR. Foto: gazetavalceana.ro

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu