video – reclama care sensibilizează toată românia. #haicăsepoate pentru cumințenia pământului

cuminteniaDe luni în spațiul virtual circulă un clip care are ca scop sensibilizarea opiniei publice în privința strângerii de fonduri pentru Cumințenia Pământului. Clipul a fost realizat pro bono de către cei de la Papaya Advertising.

O agenție de publicitate din România a lansat ieri (n.r. – luni) un clip video prin care ser dorește încurajarea donațiilor pentru Cumințenia Pământului. Cei de la Papaya Advertising, au explicat pentru hotnews.ro că această campanie nu are legătură cu cea demarată oficial de Guvernul României. „Este o campanie independenta care doreste sa ajute demersul Guvernului. (..) Stalin apare acolo unde vorbim despre Yalta, iar Armata Rosie nu e o armata, ci am incercat sa sugeram venirea comunismului printr-un tren de propaganda”, a explicat Robert Tiderle de la Papaya Advertising. Clipul prezinta doi copii ghemuiti pe marginea unei cai ferate, care vad indurerati cum istoria si „altii” – cu accent pe sovietici – le iau romanilor ce au mai de pret. cumintenia2Spotul se incheie cu un tren care duce Cumintenia Pamantului si se opreste in fata copiilor. Sloganul spotului este „Hai ca se poate. Trebuie sa se poata” / #haicasepoate. Urmăriți imaginile video mai jos.

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Dar de ce să platim noi ??? De ce nu are bugetul de stat ? Doar platim taxe si impozite, sa vii si sa mai ceri bani !!!! Rusine ! Rusine ! Rusine ! Iar cu banii aceia puteam salva oameni bolnavi de cancer sau altceva.
    Stim ca Brancusi e al nostru si ca acea operă e a lui. Si e suficient ca ne mândrim cu el, oriunde ar fi acea opera. E a unuia de ai nostrii. Rusine ! Facem clipuri si le platim.